NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butiker Kundvagn
Violinist som använder Bose S1 Pro+ Wireless PA System under ett uppträdande

Fyra sätt nya S1 Pro+ System förändrar allt för underhållare

Ett trådlöst PA-system är en avgörande del av din utrustning om du är underhållare. Dessa resevänliga högtalare, även kallade allmänna högtalarsystem, tar alla uppträdanden till nya höjder. De bidrar till att förstärka ditt ljud och engagera din publik oavsett om du spelar gatumusik, spelar på ett kafé eller håller i en karaokekväll på din kvarterskrog.

Bose S1 Pro Portable Bluetooth® Speaker System är redan bäst i test när det gäller att leverera ljud och nästa generations modell av den bärbara Bluetooth-högtalaren, Bose S1 Pro+ Wireless PA System höjer insatserna. Den har samma högkvalitativa konstruktion och svårslagna ljud som du kommit att förvänta dig av Bose-högtalare, men dess omarbetade design är ännu mer mångsidig och användarvänlig föregångarens. Här är några nya funktioner som förändrar allt och som du kan se fram emot hos denna nya lansering.

1. Anslut direkt med trådlösa tillbehör

Artister kan komma att behöva en enklare scenografi eller en snabbare set up och nya S1 Pro+ levererar det med råge.

Det är den första bärbara PA-högtalaren i sin kategori som erbjuder två integrerade trådlösa sändare som gör det möjligt för dig att ansluta direkt till tillbehör – inga kablar eller synkronisering krävs. Allt du behöver göra är att koppla in den trådlösa sändaren (säljs separat) i din källa så parkopplas de automatiskt med mottagarna som du kopplar in i önskad kanalingång. Så enkelt kommer du att på några sekunder kunna koppla in din akustiska gitarr, mikrofon eller andra instrument till högtalaren. Den passar perfekt för karaoke eftersom den gör det möjligt för dig att ansluta två mikrofoner och synka till Bose Music-app, där du kan spela DJ och köa nästa låt samt justera låtvolym, mikrofonvolym, EQ, reverb med mera.

Sändarna ger en pålitlig trådlös anslutning på upp till nio meter så sätt igång, scenen är din! De ger även upp till fyra timmars batteritid med förvaring och laddning i enheten för svårslagen komfort. Det rör sig om banbrytande innovation som fastställer nya standarder för underhållning.

Scenartist som kopplar in en trådlös instrumentsändare 6,35 mm till Bose S1 Pro+
Scenartist som justerar basen på baksidan av Bose S1 Pro+ Wireless PA System

2. Ett enklare gränssnitt

Vi har gjort det enklare än någonsin för dig att uppnå ditt idealiska ljud med S1 Pro+. Den har en omdesignad kontrollpanel som gör PA-systemet mer intuitivt att hantera och du behöver därför inte längre krångla med flera olika knappar för att hitta rätt inställning. Du kan kontrollera var och en av de tre kanalerna via nya integrerade OLED-displayer och enkelt justera volym, bas, diskant, och reverb (i förekommande fall). Som om inte det vore coolt nog roterar de moderna kontrollerna automatiskt baserat på i vilket läge PA:t står, vilket gör det enkelt att justera dem efter varje situation.

3. Mixa trådlöst från din smartphone

Med nya S1 Pro+ System har vi omdefinierat den fullständigt trådlösa multikanalsupplevelsen. För första gången kan du genom anslutning till Bose Music-app fjärrstyra mixen och styra kontrollpanelen direkt från din smartphone. Så du kan kontrollera din gitarr, mikrofon, dina bakgrundsspår med mera genom att använda din telefon. Du behöver inte längre gå från ena sidan av scenen till den andra för att justera bas eller mikrofonvolym mitt under pågående uppträdande.

Styr S1 Pro+ Wireless PA System via Bose Music-appen på en smartphone
Musiker som bär S1 Pro+ Wireless PA System med det inbyggda bärhandtaget

4. Ett lättare, mer bärbart paket.

Varje kilo räknas när du är ute på turné och därför kommer du att glädjas av att höra att S1 Pro+ System verkligen är bärbart. Med en vikt på endast 7,2 kilo är den nästan ett halvt kilo lättare än sin föregångare. Glöm inte: Det är en enda snygg enhet som fungerar som ett PA-system, en monitor, en övningsförstärkare, ett trådlöst musiksystem med mera. Den är tillverkad av samma högkvalitativa material som du kan räkna med när du använder en Bose-produkt, med fantastiskt ljud och innovativ teknik i ett format som är enkelt att bära med sig.

Den nya guldstandarden inom underhållning

Vi utgick från PA-system och förbättrade dem med S1 Pro+ utan att kompromissa med andra aspekter hos den ursprungliga S1 Pro Speaker System som du känner till och älskar. Den nya versionen har en förbättrad design som syftar till att göra den mer bärbar, mångsidig och enklare att hantera. Nya OLED-kontroller och möjligheter att mixa trådlöst gör att du blixtsnabbt kan anpassa ditt ljud. Lägg till Bose S1 Pro+ Wireless PA System i din arsenal av utrustning och gör dig redo att ta ditt live-uppträdande till nya höjder.

Produkttillgängligheten kan variera mellan olika länder.

RELATERADE PRODUKTER

Relaterade berättelser

Åtta funktioner i ett fantastiskt bärbart PA-system