NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Julklappsguide: De ultimata ljudpresenterna 2023

Behöver du hjälp att hitta en julklapp till din musikälskare? Det finns så många alternativ på marknaden att det kan vara svårt att ta sig igenom bruset och verkligen imponera på vänner och familj med dina presenter. Oavsett om du är en förvirrad presentjägare eller följer din älsklings önskelista så kan Bose hjälpa dig. Den här guiden till teknikpresenter är fylld med de produkter du behöver i jul.

Två kvinnor i ett kök efter som lyssnar på musik i en Bose SoundLink Revolve+ II Bluetooth-högtalare

Mer än ett säkert kort

Du kanske tittar på din julklappslista och känner dig osäker på vad du ska köpa till ditt barn, din partner, dina föräldrar, syskon eller vänner. Du behöver något som är genomtänkt, som har den där ”wow”-faktorn och som samtidigt är en bra affär för dig. Med dessa presentrekommendationer kan det inte gå fel.

För stadspendlaren

De här öronsnäckorna blir praktiska presenter till nästan alla på din lista. Bose QuietComfort Ultra öronsnäckor passar perfekt för att chatta i videokonferenser, joggingturer eller för att stänga ute kaoset under pendlingen. Dessa nya och förbättrade brusreducerande öronsnäckor är uppgraderade för att inkludera den revolutionerande varianten av Bose teknik för rumsligt ljud.

Med uppslukande ljud som anpassats efter formen på varje öra, kan de föra dig till ljudets centrum – oavsett om det handlar om musik, filmer eller tv. Denna unika variant av rumsligt ljud simulerar hur öronen naturligt hör ljud och införlivar avstånd, riktning och huvudrörelser. Det kan också emulera instrument, röster eller sinnesupplevelser för ett hyperrealistiskt ljud.

De här snygga öronsnäckorna bygger på allt som de klassiska Bose QuietComfort öronsnäckor II har att erbjuda, med CustomTune-teknik för anpassat ljud och brusreducering, upp till sex timmar batteritid med upp till 18 timmar extra laddning i fodralet.

Ett par ligger på ett vardagsrumsgolv, mannen bär Bose QuietComfort Ultra hörlurar och kvinnan bär Bose QuietComfort Ultra öronsnäckor
Bose QuietComfort Ultra hörlurar

Bose QuietComfort Ultra hörlurar
Mer information

Bose QuietComfort Ultra öronsnäckor

Bose QuietComfort Ultra öronsnäckor
Mer information

För den nuvarande och framtida musikproducenten

Bose är känt för sina hörlurar och nu har den ikoniska stilen uppgraderats med rumsligt ljud så att du får en oöverträffad och uppslukande upplevelse oavsett var du befinner dig. Detta innebär att du kan lyssna på musiken som artisten tänkte sig.

När du ger bort hörlurar som Bose QuietComfort Ultra hörlurar i jul unnar du dina nära och kära det bästa inom aktiv brusreducering och utmärkt teknik för rumsligt ljud med huvudspårning, allt i ett par superbekväma hörlurar.

Du kan också justera brusreduceringen med ActiveSense-teknik med tyst och medvetet läge för att anpassa precis hur mycket av världen som du släpper in eller stänger ut. De har också batteritid på upp till 24 timmar per laddning vilket gör detta till en ännu mer värdefull och beständig present.

En person med Bose QuietComfort Ultra hörlurar
Bose QuietComfort Ultra hörlurar

Bose QuietComfort Ultra hörlurar
Mer information

För den som tittar på ALLT

Bose Smart Ultra soundbarhögtalare är den perfekta presenten för populärkulturgurun på din lista. Även om personen redan har den eleganta Bose Smart soundbarhögtalare 900 så har den nyaste versionen ännu fler funktioner som de kommer att uppskatta. Denna röstaktiverade soundbarhögtalare inkluderar funktioner som Atmos-avkodning och TrueSpace kombinerat med intelligent volymutjämning vid byte mellan olika typer av innehåll. Det är Bose bästa soundbarhögtalare och det ultimata tillägget till alla hemmabiosystem.

Det som är nytt är att denna soundbarhögtalare går steget längre med dialog som förbättrats genom maskininlärning och surroundljud. Den inkluderar också alla funktionerna som erbjöds i den ursprungliga soundbarhögtalaren, inklusive nio högtalare som lyfter innehållet till en 360-gradig upplevelse och möjligheten att separera ljud på specifika platser runt omkring i rummet för ett uppslukande ljud. Den kan också kontrolleras hands-free via Bose Music-appen och med Google Assistant och Alexa, vilket gör den till den ultimata presenten för teknikälskaren.

Bose Ultra smart soundbarhögtalare
Bose Ultra smart soundbarhögtalare

Bose Ultra smart soundbarhögtalare
Mer information

Det bästa för de andra

För äventyraren i ditt liv

Att julhandla till flera människor kan vara svårt, speciellt när du vill hitta den perfekta julklappen som passar varje personlighet perfekt. Bose har den perfekta lösningen som garanterat kommer att göra alla nöjda – och till ett bra pris också. Möt Bose SoundLink Flex Bluetooth-högtalare, den ultimata vattentäta Bluetooth-högtalaren perfekt för äventyr.

Till att börja med så finns den i flera fantastiska färger, så att du kan välja den färg som passar mottagaren bäst – svart, stone blue, karminröd, cypressgrön eller white smoke. Högtalaren skapar ett soundtrack till livets vildaste ögonblick, eftersom dess vattentäta, dammtäta design klarar att tappas och få en hel del smällar. Den här kraftfulla högtalaren kan lyfta alla livets ögonblick med upp till 12 timmars batteritid per laddning och har PositionIQ-teknik vilket innebär att ljudet optimeras oavsett hur den placeras.

Den som får din present kommer att överraskas av det fantastiska ljudet från denna kompakta högtalare och de kommer att gilla dess mångsidighet när de bjuder in till fest, vandrar i bergen eller till och med när de tar en paddleboardtur på sjön. Och du kommer att känna dig nöjd med dess överkomliga prislapp.

Bose SoundLink Flex Bluetooth-högtalare
Bose SoundLink Flex Bluetooth®-högtalare

Bose SoundLink Flex Bluetooth®-högtalare
Mer information

Bose SoundLink Micro Bluetooth®-högtalare
Bose SoundLink Micro Bluetooth® Speaker

Bose SoundLink Micro Bluetooth® Speaker
Mer information

För någon som alltid är på språng

Letar du efter en bärbar högtalare för den där personen i ditt liv som alltid är på väg någonstans? En liten Bluetooth-högtalare, som SoundLink Micro Bluetooth-högtalare, kanske ser liten ut men ljudet är stort – du kommer att bli överraskad över den mullrande basen som kommer ur denna lilla högtalare.

Fäst den enkelt på en ryggsäck eller häng den över ett cykelhandtag så slipper du fundera på den – dess IP67-klassificerade design passar alla terränger eller väder och den är vattentät, temperatursäker och dammtät. Den kan också enkelt parkopplas med andra Bose-högtalare och har upp till 6 timmars batteritid per laddning. Den här presenten kommer garanterat att imponera.

För den som älskar hemmabio

Om det står ett hemmabiosystem på din älsklings önskelista så skapar du ett hemmabiosystem bestående av Bose Smart Smart soundbarhögtalare 600, Bose basmodul 500, och Bose surroundhögtalare för att emulera ljudet från en konsert eller leverera det stora 3D-surroundljudet från bio i hemmet.

Dessa tre produkter utgör det ultimata kraftfulla ljudpaketet eftersom basmodulen ger bas som får marken att skaka, soundbarhögtalaren har Dolby Atmos® och surroundhögtalarna levererar ett biografliknande ljud. Hämta popcornen och gör er redo för en oförglömlig filmkväll tillsammans.

Bose Smart soundbarhögtalare 600, Bose basmodul 500 och Bose surroundhögtalare

För den som gillar att ha hemmafest

Bose bärbar smarthögtalare är given på önskelistan eftersom den verkligen är allt-i-ett med bland annat Wi-Fi®, Bluetooth och röststyrning. Med dess lätta band kan du enkelt bära med dig den mellan rum, på utflykter eller till evenemang. Dess anslutning via Bluetooth och Wi-Fi ger dig också möjlighet att bära med den hands-free i hemmet eller när du är ute på äventyr.

Bose-ljudet som du känner till och älskar finns i denna eleganta högtalare som har en vattentät, hållbar design. Det blir en fantastisk present till någon som uppskattar bekvämlighet och den har upp till 12 timmar batteritid per laddning och möjlighet till röststyrning.

Människor på en fest som lyssnar på en Bose bärbar smarthögtalare
Bose bärbar smarthögtalare

Bose bärbar smarthögtalare
Mer information

RELATERADE PRODUKTER