NU FINNS NYA PRODUKTER! TITTA PÅ DEM.
Butiker Kundvagn

De sju bästa ljudpresenterna att lägga till på din önskelista i jul

Julen är snart här, vilket innebär att det är dags att börja fundera på vad du ska ge dina nära och kära. Samtidigt kanske du vill börja göra din egen önskelista. Med några strategiska tips kan du göra den hektiska julshoppingen enklare för vänner och familj samtidigt som du säkerställer att du får precis det du önskar dig.

Människor på en julfest

Om du är osäker på vad du ska önska dig i år, så har vi samlat de bästa ljudpresenterna som du kanske vill överväga. Den senaste ljudtekniken är perfekt för både jobb och underhållning och erbjuder oöverträffad brusreducering, nytt rumsligt ljud med mera. Oavsett om du är en person som gillar att vara hemma under julen eller om du gillar att gå ut och hitta på saker med dina nära och kära, så har Bose något för att förverkliga dina drömmar.

Sju av de bästa ljudpresenterna i jul

Är du osäker på vad du ska önska dig i jul? För att ta reda på vilka som är de bästa julklapparna till ditt hem, har vi skapat följande vanliga scenarier med exempel på hur produkter från Bose kan förbättra din vardag och göra de speciella händelserna ännu bättre. Mer än bara presenter – de här gåvorna är lösningar i vardagen.

1. Skaffa de öronsnäckor som är rätt för dig

Vem skulle inte vilja ha öronsnäckor med ett ljud som skräddarsytts för dig, med en design som gör att de känns fantastiska att bära?

Våra brusreducerande öronsnäckor, Bose QuietComfort Ultra öronsnäckor, erbjuder dagens senaste och bästa teknik för ljud och brusreducering samt en otroligt bekväm passform. De kommer med tre uppsättningar öronkuddar och tre par stabilitetsband som du kan mixa och matcha för att hitta en passform som passar din individuella öronform – så du slipper tappa öronsnäckorna när du springer din morgonrunda. Dessa nya öronsnäckor är utrustade med Bose Immersive Audio vilket fungerar med innehåll från alla källor och ger en mer uppslukande lyssningsupplevelse, oavsett vart du befinner dig.

En kvinna i ett kök efter en julfest som lyssnar på musik genom ett par Bose QuietComfort Ultra öronsnäckor
Bose QuietComfort Ultra öronsnäckor

Bose QuietComfort Ultra öronsnäckor
Mer information

2. Om du vill ha känslan av att befinna dig på uppträdandet utan att lämna hemmet

Nya Bose QuietComfort Ultra hörlurar är utrustade med Bose Immersive Audio. Detta rumsliga ljud tänjer på gränsen för vad det innebär att lyssna, genom att ta det du hör inuti ditt huvud och placera det framför dig. Det låter så verkligt att det nästan är som om du kunde sträcka ut handen och röra vid det.

Du kan också justera brusreduceringen med ActiveSense-teknik med tyst och medvetet läge för att anpassa precis hur mycket av världen som du släpper in eller stänger ut. De har också batteritid på upp till 24 timmar per laddning vilket gör detta till en ännu mer värdefull och beständig present.

En person med Bose QuietComfort Ultra hörlurar
Bose QuietComfort Ultra hörlurar

Bose QuietComfort Ultra hörlurar
Mer information

3. Om du vill ha en mer realistisk filmupplevelse

Du kan göra filmkvällen bättre och mer uppslukande med en soundbarhögtalare med Dolby Atmos® som Bose Smart Ultra soundbarhögtalare. Det här är nästa generations röstaktiverade soundbarhögtalare som tack vare dess stöd för Dolby Atmos, TrueSpace-teknik och uppåtriktade omvandlare ger dig samma känsla som på bio. Med dessa senaste utvecklingar ger soundbarhögtalaren ett brett, stort ljud i alla rum såväl som realistiska overhead-effekter för en komplett 360-gradig ljudupplevelse. Den använder till och med maskininlärning för att göra dialogen tydligare, vilket säkerställer att du hör varje viskning – utan att du behöver undertexter.

Bose Smart Ultra soundbarhögtalare
Bose Smart Ultra soundbarhögtalare

Bose Smart Ultra soundbarhögtalare
Mer information

4. Om du alltid är värd

När julen snabbt närmar sig kanske du börjar förbereda dig på att ordna olika evenemang för vänner och familj, och ingen fest är komplett utan ett juligt soundtrack. Med hjälp av Bose bärbar smarthögtalare med kraftfullt ljud i ett överraskande kompakt format kan du skapa rätt atmosfär på nästa sammankomst.

Du kan använda den för att spela dina favoritjullåtar via Bluetooth eller Wi-Fi, och eftersom den är trådlös kan du flytta den från rum till rum efter behov och till och med ta med den utomhus. Dessutom erbjuder högtalaren upp till 12 timmars batteritid per laddning vilket säkerställer att den håller längre än de flesta entusiastiska festbesökarna.

Människor på en fest som lyssnar på en Bose bärbar smarthögtalare
Bose bärbar smarthögtalare

Bose bärbar smarthögtalare
Mer information

5. Om du behöver ett soundtrack på vandringen

Ibland vill man bara njuta av naturens ljud, men på en särskilt utmanande vandring eller en lång dag på sjön kanske du behöver lite musik för att behålla motivationen. En vattentät Bluetooth-högtalare som Bose SoundLink Flex Bluetooth-högtalare, är den perfekta följeslagaren på alla dina äventyr utomhus, eftersom den skapats med hållbarhet i åtanke.

Den kompakta Bluetooth-högtalaren ger upp till 12 timmar batteritid och dess hölje är vattentätt, dammtätt och klarar det mesta. Du behöver inte oroa dig om den får några smällar eller ramlar i vattnet – denna beständiga högtalare har skapats för att klara av lite blåmärken. Den kompromissar inte heller med ljudkvaliteten. SoundLink Flex ger ett tydligt ljud med stark, djup bas som ger bra tryck i alla miljöer.

Bose SoundLink Flex Bluetooth-högtalare
Bose SoundLink Flex Bluetooth Speaker

Bose SoundLink Flex Bluetooth Speaker
Mer information

Bose TV-högtalare
Bose TV-högtalare

Bose TV-högtalare
Mer information

6. Om du behöver undertexter för att uppfatta dialogen

Även om din nya TV kanske är tunnare än någonsin tidigare, så är risken att dess högtalare fortfarande inte är kraftfulla nog. På grund av det kan ljudet låta platt och dialogen kan bli näst intill omöjlig att höra. Om du är trött på att behöva undertexter när du tittar på dina favoritprogram, men inte riktigt är redo att skaffa ett komplett hemmabiosystem så förtjänar Bose TV-högtalare definitivt en plats på din julönskelista.

Det är en enkel lösning i ett steg för bättre TV-ljud och en soundbarhögtalare som är mer kompakt än i en normal storlek. Högtalaren erbjuder balanserat ljud som låter naturligt, robust bas och ett speciellt dialogläge som förbättrar röster så att du hör varje ord klart och tydligt.

7. Om du vill att musiken ska fylla ditt hem

I stora hem med öppen planlösning, kan musiken ibland försvinna om din högtalare inte är kraftfull nog. För ett stort, tydligt ljud som fyller hela rummet behöver du en produkt som Bose smarthögtalare 500. Den har två specialbyggda högtalarelement som pekar åt olika riktningar för att hjälpa till att fylla alla rum med imponerande ljud och dess inbyggda röstassistent gör det enkelt att starta eller stoppa musiken, byta podcast eller till och med få information om väder eller trafik under morgonpendlingen. Dessutom kan du streama musik till högtalaren från en rad olika källor, oavsett om du vill lyssna på Apple Music, Pandora, Spotify eller andra tillgängliga streamingtjänster.

Människor som dansar på en fest och Bose smarthögtalare 500
Bose Smart Speaker 500

Bose Smart Speaker 500
Mer information

Gör julen speciell med de bästa teknikpresenterna

Oavsett om du gör en önskelista till dig själv eller handlar åt nära och kära så kan du göra julen minnesvärd med de bästa teknikjulklapparna. Oavsett intresse – lyssna på musik, träna på gymmet, ordna fester eller titta på de senaste storfilmerna – så kommer de senaste ljudprodukterna hjälpa dig att ta dina vardagsaktiviteter till nästa nivå och ge dig underhållning under många år framöver. Det är verkligen en present som fortsätter att ge.

Människor på en fest som lyssnar på en Bose bärbar smarthögtalare
Bose bärbar smarthögtalare

Bose bärbar smarthögtalare
Mer information

RELATERADE PRODUKTER