NU FINNS NYA PRODUKTER! TITTA PÅ DEM.
Butiker Kundvagn

Hur John Summit fångar publikens energi

John Summit håller en Bose SoundLink Max bärbar högtalare
Bose x John Summit

Mixar musiken. Känner pulsen.

Det finns få personer som kan fånga energin i ett rum – ännu färre som kan göra det i ett publikhav med tusentals personer. Men för dj:n och producenten John Summit kommer det naturligt. Hans minst sagt imponerande energi, hantverk och förståelse för publiken har gjort att John gått från att spela på fester till festivaler. Som musikfantast värdesätter han dock ljudkvaliteten över allt annat. Bose SoundLink Max-högtalare hjälper honom att höra detaljer och basgångarna i sin musik, samtidigt som den ger ett kraftfullt ljud. Om du frågar John finns det inget som kommer nära känslan av publikens energi när musiken drar igång, oavsett om han sitter hemma med kompisgänget eller spelar för tusentals festivalbesökare.

John Summit med en Bose SoundLink Max bärbar högtalare

”Jag var alltid den som valde musiken, så att jag skulle bli dj föll sig ganska naturligt.”

Hur började du med elektronisk musik?

”När jag var yngre lyssnade jag mest på klassisk rock med mina föräldrar, men även band som Radiohead och Animal Collective. Det var först när jag började gå på livekonserter som jag kände dansmusikens dragningskraft. Känslan av en publik som dras med i musiken är minst sagt beroendeframkallande. Min första elektroniska musikupplevelse var när jag såg Deadmau5 i hällregnet på Lollapalooza. Det var då jag bestämde mig för att bli dj och producent på heltid.”

John Summit bär en Bose SoundLink Max bärbar högtalare med dess bärrem
John Summit med Bose Ultra öppna öronsnäckor

Vad är hemligheten bakom en lyckad show?

”När jag var yngre gick jag på konserter och rave varje helg. Nu vet jag exakt vad publiken är ute efter när det kommer till att skriva och spela musik. Plus att jag vet vad som är viktigast för mig själv. Min musik ska vara för publiken – för alla andra – men kunna inspirera mig på samma gång.”

”Stora konserter fyller kroppen med en euforisk känsla.”

John Summit bär en Bose SoundLink Max bärbar högtalare i handen med dess bärrem
Bose SoundLink Max bärbar högtalare

Vad tycker du om vår nya SoundLink Max högtalare?

”Bra ljud är a och o. Jag skulle aldrig kunna spela upp musik utan bra bas för vare sig vänner eller familj. Bose SoundLink Max ger de basnivåer som behövs för att kunna lyssna på housemusik. Så länge det finns bas kan du fånga publikens energi.”

”När man skriver musik och hamnar i ett flow är det som att sväva över molnen.”

John Summit med Bose QuietComfort Ultra hörlurar

Kan du beskriva känslan av ett kreativt flow? 

”När man skriver musik och hamnar i ett flow är det som att sväva över molnen. Det är som att ha tagit ett magisk piller och en känsla jag jagar varje dag i musiken. Jag försöker främst att hitta inspiration i undergroundmusik, på YouTube, SoundCloud – var som helst. Det är alltid nästa generation som inspirerar mig.”

RELATERADE PRODUKTER

Relaterade berättelser

Utomhushögtalare för rätt vibe på alla häng
Är högtalaren vattentät?