NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butiker Kundvagn

HUR DU FÅR UT MER AV DINA BOSE-PRODUKTER MED BOSE SIMPLESYNC™

Lyssna själv eller när du har fest

Bose SimpleSync™ gör att du kan parkoppla smarta högtalare och soundbarhögtalare från Bose med kompatibla Bose-produkter*. Vill du titta på tv utan att störa någon annan? Parkoppla din soundbarhögtalare med utvalda Bose hörlurar för en personlig tv-upplevelse. Vill du lyssna på samma musik i olika rum samtidigt? Parkoppla din soundbarhögtalare eller högtalare med utvalda Bose Bluetooth®-högtalare för mer ljud i hela hemmet. Så här fungerar det.

ANSLUTNING MELLAN SOUNDBARHÖGTALARE OCH HÖRLURAR

När tv-tittandet och läggningen kolliderar

När barnen har gått och lagt sig får du äntligen tid att se det senaste avsnittet av din favoritserie. Oroar du dig för att de ska vakna om volymen är för stark? Då är det undertexter som gäller. Fast så behöver det inte vara. SimpleSync™-tekniken gör att du kan parkoppla utvalda* Bose hörlurar med Bose Smart soundbarhögtalare och få en helt ny ljudupplevelse. Och, viktigast av allt, kontroll över volymen. Nu kan du ha hur starkt volym du vill – medan barnen sover vidare. Se hur enkelt det är i videon nedan.

ANSLUT TVÅ HÖGTALARE

När festen pågår både inomhus och utomhus

Oavsett om du sitter med familjen på uteplatsen eller är värd för årets midsommarfirande vill du att alla ska höra musiken – överallt. Låt musiken följa med dina gäster från rum till rum eller både utomhus och inomhus. Se hur du använder SimpleSync™ för att ansluta en smart högtalare från Bose till utvalda* Bose SoundLink Bluetooth-högtalare eller SoundTouch-högtalare i videon nedan. SimpleSync™-tekniken har en Bluetooth-räckvidd på nio meter**.

**Väggar och olika byggnadsmaterial kan ibland påverka mottagningen.

BOSE MUSIC-APPEN

Appen som får allt att hända

Den kostnadsfria Bose Music-appen är det enda du behöver för att använda SimpleSync™ med dina SoundTouch-högtalare*. Parkoppla två utvalda produkter och få ut mer av dina Bose-högtalare och -hörlurar i några enkla steg. Se till att dina kompatibla produkter är påslagna, i parkopplingsläge och öppna sedan appen på din mobila enhet för att komma igång.

*SoundTouch-app behövs ej.

Logotyp för Bose Music-appen

Ansluta utan appen

Tryck för att parkoppla, håll inne för att ansluta.

Har du inte din telefon nära till hands? Ingen app – inga problem. Håll ner Bluetooth-knappen för att snabbt grupperna de olika enheterna och deras ljud. 

Har du redan skapat en grupp? Nu kan du ansluta en smart soundbarhögtalare eller annan högtalare till en befintlig grupp eller smart enhet genom att hålla ner åtgärdsknappen på enheten du vill ansluta för en snabb och enkel parkoppling.

Bose Noise Cancelling Headphones 700 som parkopplar med Bose Smart Soundbar 900

Vanliga frågor

Vad är Bose SimpleSync™?

SimpleSync™ är en patentskyddad Bose-teknik som gör att du kan parkoppla en Bose Smart Family-produkt* med utvalda Bose-högtalare eller -hörlurar. 

*Kompatibla produkter

Hur använder jag SimpleSync™?

Öppna Bose Music-appen på din mobila enhet och navigera till din Bose Smart Family-produkt för att komma igång. Klicka på produktbilden längst ned till höger på skärmen, tryck på ”gruppera” och lägg till din högtalare eller dina hörlurar från Bose. Se till att din Bluetooth-högtalare eller dina hörlurar är påslagna och i parkopplingsläge innan du öppnar appen på din mobila enhet. SoundTouch-appen behövs ej, inte ens när du parkopplar SoundTouch-produkter. En fullständig lista över produkter finns under ”Produkter som stöder SimpleSync™” i Bose supportavsnitt.

Hur många Bose-produkter kan jag ansluta till SimpleSync™ samtidigt?

SimpleSync™ gör att du kan parkoppla max två produkter. De två produkterna måste vara inom räckvidden för Bluetooth (nio meter) för att hålla sig parkopplade. Väggar och olika byggnadsmaterial kan ibland påverka mottagningen.

Vilka Bose-produkter har SimpleSync™?

Samtliga Bose Smart Family-produkter kan parkopplas med utvalda Bose-högtalare och -hörlurar. Antalet kompatibla produkter ökar med tiden. En fullständig lista finns under ”Produkter som stöder SimpleSync™” i Bose supportavsnitt.

Kan jag använda SimpleSync™-tekniken för att ansluta en SoundTouch-högtalare med Bluetooth till en smart högtalare från Bose?

Ja. SimpleSync™ upprättar en Bluetooth-anslutning mellan en smart högtalare från Bose och en SoundTouch-högtalare med Bluetooth.  Signalen parkopplar enheterna, vilket gör att samma musik kan spelas synkroniserat i två olika rum. SoundTouch-högtalaren måste dock vara inom räckvidden för Bluetooth – cirka nio meter – för att hålla sig parkopplad.

Produkttillgängligheten kan variera mellan olika länder

BOSE-PRODUKTER SOM ÄR KOMPATIBLA MED SIMPLESYNC™

Nedan är några av de produkter som är kompatibla med SimpleSync. Antalet kompatibla produkter växer med tiden. En fullständig lista finns under ”Produkter som stöder SimpleSync™” i Bose supportavsnitt.

  Du har valt det maximala antalet artiklar (4) att jämföra.   Maxgränsen på fyra artiklar har uppnåtts   Du kan endast jämföra liknande produkter.   Jämför endast liknande produkter.
(0)
Välj två till fyra produkter att jämföra