UPPTÄCK VÄRLDENS BÄSTA BRUSREDUCERING: QUIETCOMFORT® EARBUDS II MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD. MER INFORMATION

FÅ UT MER AV DINA BOSE-PRODUKTER MED BOSE SIMPLESYNC™

Lyssna privat eller på fest

Med Bose SimpleSync™-tekniken kan du parkoppla Bose Smart Soundbarhögtalare med kompatibla Bose-produkter.* Vill titta du på TV men inte störa någon annan? Parkoppla din soundbarhögtalare med utvalda Bose-hörlurar för en personlig lyssningsupplevelse. Vill du lyssna på samma musik i olika rum samtidigt? Parkoppla din soundbar eller högtalare med en utvald Bose Bluetooth®-högtalare för att lägga till mer ljud i hela hemmet. Så här fungerar det.

ANSLUTNING MELLAN HÖGTALARE OCH HÖRLURAR

När festen och sänggåendet kolliderar

När barnen har gått och lagt sig är det perfekt att lyssna på sina favoritshower. Oroar du dig för att de ska vakna om volymen är för hög? Det är undertexter som gäller. Det behöver inte vara så. Med SimpleSync™-tekniken kan du para ihop utvalda* hörlurar med Bose Smart Soundbar och få en oberoende ljudupplevelse. Och, viktigast av allt, oberoende volymkontroll. På så sätt sover de lugnt medan du tittar på tv-program – så högt du vill. Titta på videon nedan och se hur enkelt det är.

ANSLUTNING AV HÖGTALARE TILL HÖGTALARE

När festen pågår både inomhus och utomhus

Oavsett om du är med familjen på uteplatsen eller är värd för den årliga semesterfesten vill du att alla ska höra musiken – överallt. Genom att bekanta dig med gäster från rum till rum eller både utomhus och inomhus kan du smidigt göra det utan att lämna musiken. I videon nedan kan du se hur du använder SimpleSync™-teknik för att ansluta en Bose Smart-högtalare till en utvald* bärbar Bose SoundLink Bluetooth-högtalare eller en utvald SoundTouch-högtalare för en enda anslutning. SimpleSync™-tekniken har en vanlig trådlös Bluetooth-räckvidd* på 9 meter för att vara ansluten.**

**Väggar och olika byggnadsmaterial kan ibland påverka mottagningen.

BOSE MUSIC-APPEN

Appen som får allt att hända

Den kostnadsfria Bose Music-appen är den enda app du behöver för att kunna använda SimpleSync™, även med SoundTouch-högtalarna.* Med bara några få tryckningar kan du para ihop två utvalda produkter och få ut mer av dina Bose-högtalare och -hörlurar än någonsin tidigare. Kom igång genom att se till att dina kompatibla produkter är påslagna och i ihopparningsläge, och öppna sedan appen på din mobila enhet.

*Ingen SoundTouch-app behövs.

Logotyp för Bose Music-appen

Vanliga frågor och svar

Vad är Bose SimpleSync™?

SimpleSync™ är en egen Bose-teknik som gör att du kan para ihop en medlem i Bose Smart Family* med utvalda Bose-högtalare eller hörlurar. 

*Kompatibla produkter

Hur använder jag SimpleSync™?

Kom igång genom att öppna Bose Music-appen på din mobila enhet och navigera till din Bose Smart Family-produkt. Sedan klickar du på produktbilden längst ned till höger på skärmen, trycker på "grupp" och väljer att lägga till din högtalare eller dina hörlurar från Bose. Se till att din Bluetooth-högtalare eller hörlurar är påslagna och i ihopparningsläge innan du öppnar appen på din mobila enhet. Ingen SoundTouch-app behövs, inte ens vid ihopparning av SoundTouch-produkter. En fullständig lista över produkter finns i Produkter som stöder SimpleSync™i avsnittet Bose-support.

Hur många Bose-produkter kan jag ansluta till SimpleSync™ samtidigt?

SimpleSync™ tillhandahåller en en-till-en-anslutning så att du kan para ihop två produkter maximalt. Dina två produkter måste vara inom den normala trådlösa Bluetooth-räckvidden (cirka 9 meter) för att vara anslutna. Väggar och olika byggnadsmaterial kan ibland påverka mottagningen.

Vilka Bose-produkter har SimpleSync™?

Alla medlemmar i Bose Smart-familjen kan paras ihop med utvalda Bose-högtalare och -hörlurar. Antalet kompatibla produkter kommer att växa med tiden – en fullständig lista finns i Produkter som stöder SimpleSync™ i Bose supportavsnitt.

Kan jag använda SimpleSync™-tekniken för att ansluta en Bluetooth-aktiverad SoundTouch-högtalare till en Bose Smart Speaker?

Ja. SimpleSync™-enheter upprättar en Bluetooth-anslutning från din Bose Smart Speaker till din  Bluetooth-aktiverade  SoundTouch-högtalare. Signalen upprättar en en-till-en-anslutning, vilket gör att samma musik kan spelas synkroniserat i två olika rum. SoundTouch-högtalaren måste dock hålla sig inom den tillförlitliga Bluetooth-räckvidden på 9 meter för att anslutningen ska upprätthållas.

Produkttillgänglighet kan variera mellan olika länder

BOSE-PRODUKTER SOM ÄR KOMPATIBLA MED SIMPLESYNC™

Produkterna nedan är några av de produkter som är kompatibla med SimpleSync. Kompatibiliteten mellan produkterna kommer att öka med tiden – en fullständig lista finns i Produkter som stöder SimpleSync™ i Bose supportavsnitt.

  Du har valt det maximala antalet artiklar (4) att jämföra.   Maxgränsen på 4 artiklar har uppnåtts   Du kan endast jämföra liknande produkter.   Jämför endast liknande produkter.
(0)
Välj 2 till 4 produkter att jämföra