KAN SKICKAS UT INOM 1-2 ARBETSDAGAR MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD OCH GRATIS STANDARDLEVERANS FÖR BESTÄLLNINGAR PÅ 450 KR ELLER MER

FÅ UT MER AV DINA BOSE-PRODUKTER MED BOSE SIMPLESYNC™

Hör filmer och musik bättre

Bose SimpleSync är en ny teknik som gör att du kan para ihop en medlem av Bose Home Speaker-familjen med utvalda bärbara Bluetooth®-högtalare* från Bose eller välja trådlösa hörlurar från Bose. &Nbsp; De är enkla och smidiga att använda. Så här gör du:

*Kompatibla produkter visas nedan. 

Man som tittar på TV och bär Bose Noise Cancelling Headphones 700 medan kvinnan sover
Hörlurar och en soundbarhögtalare från Bose
TV med en soundbarhögtalare från Bose

När festen krockar med läggdags

ANSLUTNING MELLAN HÖGTALARE OCH HÖRLURAR

Låt oss säga att du och din partner är besatta av att strömma den senaste övernaturliga skräckserien och att du är halvvägs genom ett nytt avsnitt. Hon somnar, men ger dig tillåtelse att se färdigt den på egen hand. Hur kan du fortsätta att titta utan att hålla henne vaken? Om du har en Bose Soundbar 500 eller 700 ansluten till TV:n kan du använda SimpleSync för att para ihop den med Bose Noise Cancelling Headphones 700. Med separata volymnivåer kan du sänka eller stänga av ljudet på din soundbar medan hörlurarna ger klart och tydligt ljud. Sedan kan du avsluta avsnittet utan att störa henne – och utan att förstöra intrigerna.

En soundbar från Bose Noise Cancelling Headphones 700

När det är dags för familjefilm med den utökade familjen

ANSLUTNING MELLAN HÖGTALARE OCH HÖRLURAR

Bose SimpleSync är också praktiskt under motsatta förhållanden – om det finns en person i rummet som behöver ha högre ljud på TV:n än alla andra, snarare än lägre. Låt oss till exempel säga att du har far- och morföräldrarna på besök för att titta på de senaste datoranimerade barnfilmerna tillsammans med barnbarnen. Barnen har oftast inget emot om volymen skruvas upp på Tv:n, men till och med de springer och gömmer sig när far- och morföräldrarna får tag i fjärrkontrollen. Som tur är kan du genom att låna dem Bose Headphones 700, som du har använt SimpleSync till att para ihop med Bose Soundbar 700, göra så att de hör allt klart och tydligt medan resten av gänget kan njuta utan att behöva ta fram öronpropparna.

En man lyssnar på Bose Home Speaker 300
Bose Home Speaker plus Bluetooth-högtalare
Par som lyssnar på en SoundLink Colour II-högtalare

När din middagsbjudning förvandlas till en riktig fest

ANSLUTNING AV HÖGTALARE TILL HÖGTALARE

Anta att du är värd för en liten fest med vänner, men sedan kommer dina vänners vänner och det börjar kännas trångt. Det skulle vara riktigt bra om några av dem kunde gå in i det andra rummet, men musiken spelas i det här rummet, så hur kan du klandra dem? Om du använder en medlem i Bose Home Speaker-familjen och du också har en bärbar Bluetooth-högtalare från Bose,* kan du använda SimpleSync för att para ihop dem och spela samma låt samtidigt. Sedan kan du och dina gäster sprida ut sig lite och ha kul medan låtarna spelas upp. SimpleSync-tekniken har en vanlig trådlös Bluetooth-räckvidd* på 9 meter för att vara ansluten.

*Kompatibla produkter visas nedan.
*Väggar och olika byggnadsmaterial kan ibland påverka mottagningen.

Vänner som står i ett kök och lyssnar på en Bose Home Speaker 300

Appen som får allt att hända

BOSE MUSIC-APPEN

Med den kostnadsfria appen Bose Music kan du göra många saker, bland annat konfigurera SimpleSync. Med bara några få tryckningar får du ut mer av dina Bose-högtalare och -hörlurar än någonsin tidigare. Kom igång genom att se till att dina kompatibla produkter* är påslagna och i ihopparningsläge, och öppna sedan appen på din mobila enhet.

*Kompatibla produkter visas nedan.

Vanliga frågor och svar

Vad är Bose SimpleSync?

SimpleSync är en patenterad Bose-teknik som gör att du kan para ihop en medlem av Bose  Home Speaker-familjen med utvalda bärbara Bluetooth-högtalare från Bose eller utvalda trådlösa hörlurar från Bose.

Hur använder jag SimpleSync?

Kom igång genom att öppna Bose Music-appen på din mobila enhet och navigera till din produkt i Bose  Home Speaker-familjen. Sedan väljer du produktbilden längst ned till höger på skärmen, trycker på "grupp" och väljer att lägga till din bärbara Bluetooth-högtalare från Bose eller trådlösa hörlurar från Bose. Se till att Bluetooth-högtalaren eller de trådlösa hörlurarna är påslagna och i ihopparningsläge innan du öppnar appen på din mobila enhet.

Hur många Bose-produkter kan jag ansluta till SimpleSync samtidigt?

SimpleSync tillhandahåller en en-till-en-anslutning så att du kan para ihop två produkter maximalt. Dina två produkter måste vara inom den normala trådlösa Bluetooth-räckvidden (cirka 9 meter) för att vara anslutna. Väggar och olika byggnadsmaterial kan ibland påverka mottagningen.

Vilka Bose-produkter har SimpleSync?

Alla medlemmar i Bose Home Speaker-familjen (Bose Home Speaker 300, Bose Home Speaker 500, Bose Portable Smart Speaker, Bose Soundbar 500, Bose Soundbar 700 och Bose Smart Soundbar 300) kan paras ihop med de Bose-produkter som anges nedan. Antalet kompatibla produkter kommer att växa med tiden – en fullständig lista finns i Produkter som stöder SimpleSync™ i Bose supportavsnitt.

Produkttillgänglighet kan variera mellan olika länder

BOSE-PRODUKTER SOM ÄR KOMPATIBLA MED SIMPLESYNC™

Produkterna nedan är några av de produkter som är kompatibla med SimpleSync. Kompatibiliteten mellan produkterna kommer att öka med tiden – en fullständig lista finns i Produkter som stöder SimpleSync™ i Bose supportavsnitt.