NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Förhöja ljudupplevelsen på matchdagen

Du har väntat hela året på den här matchen och räknar minuterna tills ditt lag springer ut på planen för att höra hemmapublikens jubel. Du vill inte missa en enda sak ikväll – quarterbackens nedräkning, den tillfredsställande dunsen när en fastball träffar en catchers handske, domarens dåligt dömda fällning (och kanske även skällsorden som fansen kallar honom).

Hur vet du om din ljudupplevelse hemma är redo att ta dig från den inledande avsparken till slutsignalen? Här finns flera tips för att optimera sportljudet i ljudupplevelsen på matchdagen, samt några produktrekommendationer för att säkerställa att du kommer att tillbringa alla fyra kvartslekar med att känna dig som om du befinner dig mitt på arenan.

Skapa ett 3D-ljudlandskap med Dolby Atmos®

Oavsett om du är ett fan som bor tusen mil från ditt lag, eller en supporter i hemmastaden som inte kunde få en biljett till årets slutspel, kanske du tittar på nästa match från din egen soffa. Det betyder inte att din matchupplevelse inte blir lika spännande – kanske ännu mer uppslukande – än det som människorna som för närvarande ryser på sina platser i sektion 410 kommer att få.

Bose Smart Soundbar 900

Bose Smart Soundbar 900
Mer information

Med Bose Smart Soundbar 900 tar du med dig Dolby Atmos-tekniken till vardagsrummet, som aktiverar ljud i fler riktningar och använder ”objektbaserat ljud” som skiljer ut enskilda ljud från mixningen, som jetplan som flyger över arenan eller sången i nationalsången, och flyttar runt dem i rummet. Det innebär att du kan höra publikens jubel, presentatörens skarpa kommentar och en tackling från motståndarens quarterback på ett sätt som endast vore mer realistiskt om du stod vid sidlinjerna.

Bose Smart Soundbar 900 har nio högtalare i sitt eleganta hölje, vilket skapar den typen av helt uppslukande ljudbild som tidigare krävde installation av högtalare i taket. Och den här oöverträffade upplevelsen är inte begränsad till sportevenemang: Vår egenutvecklade teknologi kan urskilja varje del av det du tittar på – dialogen, bakgrundsbruset och till och med soundtracket – och placera den i olika delar av rummet. Och även om Dolby Atmos inte finns med i sändningen kan Bose PhaseGuide-teknologin ändå ge en liknande uppslukande upplevelse.

”… hör publikens jubel, presentatörens skarpa kommentar och tacklingen från den motståndarens quarterback …”

Kalibrera surroundljud med ADAPTiQ

Om du är osäker på var du ska placera din Bose-soundbarhögtalare behöver du inte oroa dig – Bose har koll på det också. När du har packat upp och konfigurerat soundbarhögtalaren (och valfria surroundhögtalare eller basmodul), kan du göra den inbyggda ADAPTiQ-ljudkalibreringen för att säkerställa att du får ut mesta möjliga av dina nya högtalare.

ADAPTiQ-ljudkalibrering kräver fem separata ljudmätningar med den inbyggda mikrofonen på det medföljande ADAPTiQ-headsetet. Den använder sedan dessa data för att anpassa din soundbarhögtalare (och extra högtalare som tillval) för att hjälpa dig att få optimal akustisk prestanda för just det utrymmet. Det tar bara 10 minuter att konfigurera den, och du behöver inte göra en ADAPTiQ-ljudkalibrering igen om du inte flyttar högtalarna eller möblerna.

Anslut till bärbara högtalare

Bluetooth-högtalaren Bose SoundLink Flex

Bluetooth-högtalaren Bose SoundLink Flex
Mer information

Även om du tittar på matchen i vardagsrummet, betyder det inte att du behöver missa spelet när du springer till köket för att hämta en ny skål med chips. Bose SoundLink-högtalarna kan placeras i hela huset så att du kan hålla jämna steg med det som hände den 3:e och 15:e, även om du inte satt i din favoritstol just då. Och med Bose SimpleSync är det enkelt och smidigt att para ihop två eller flera Bose-högtalare, utan irriterande fördröjningar mellan rummen.

SoundLink Revolve+ II Bluetooth-högtalare

SoundLink Revolve+ II Bluetooth-högtalare
Mer information

Varje Bose SoundLink-högtalare väger bara ca 500 gram, så det är enkelt att flytta dem mellan olika rum eller växla från en ansluten enhet till en annan. Det betyder att när den sista visselpipan har blåst, kan du snabbt spela lite segermusik eller den musik som får dig att känna dig bättre efter ett nederlag i sista minuten. Det finns till och med en inbyggd mikrofon för telefonsamtal om dina medarbetare ringer för att gratulera dig till den stora vinsten.

Isolera familjen med en ljudbubbla

Hörlurarna Bose QuietComfort 45

Hörlurarna Bose QuietComfort 45
Mer information

Det kan finnas tillfällen då även den lägsta volyminställningen på utrustning av hög kvalitet ändå är för hög för dina familjemedlemmar. Om så är fallet kan våratrådlösa Bluetooth-hörlurar och öronsnäckor hålla dig uppslukad av händelserna på skärmen utan att väcka barnen – förutsatt att ditt sena comebackfirande inte är för högt.

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700
Mer information

Med Bose trådlösa hörlurar kan du också hoppa sömlöst från två anslutna Bluetooth-enheter, så att du kan hålla ett öga och ett öra på spelet samtidigt som du fortfarande svarar på SMS- eller Twitter-meddelanden när du får dem. Du kan också justera volymen direkt i hörlurarna, så om ditt barn vaknar vet du det snabbt innan han väcker sin äldre syster med.

I efterhand har vi insett att det är 20/20, och när du vrider upp ljudet på sport med ljudutrustning av hög kvalitet, märker du att det bakre ljudet är detsamma. Du kan till och med överväga att sälja dina säsongsbiljetter.

RELATERADE PRODUKTER

Relaterade berättelser

Köptips: brusreducerande hörlurar
Köptips! Soundbarhögtalare