90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

Så här väljer du den bästa soundbarhögtalaren

Rätt soundbarhögtalare kan förvandla nästan alla installationer till en riktig bioupplevelse. Här är din guide till hur du väljer den bästa soundbarhögtalaren för din installation.

Så här väljer du den bästa soundbarhögtalaren

Tack vare streamingtjänsterna har hemunderhållningen nått biotoppen. Det kan göra att ditt vardagsrum äntligen kännas som en biosalong – särskilt när det är utrustat med ett ljudsystem som placerar dig mitt i händelsernas centrum. En soundbarhögtalare från Bose kan göra precis det genom att förvandla svårlyssnad dialog och actionscener med platt ljud till en klar och dånande audiovisuell upplevelse. Det finns flera smarta soundbaralternativ att välja bland, så att alla kan få den perfekta lösningen oavsett storlek, stil eller ljudkvalitet som hemmabiosystemet kräver. Så grabba tag i popcornen och sätt dig bekvämt. När du har använt den här köpguiden för att välja rätt soundbarhögtalare för hemmet vill du aldrig lämna soffan igen.

TV och Bose-soundbarhögtalare på TV-stativ

Bioliknande ljud hemma

Det finns inget värre än att titta på ditt favoritprogram på TV och inte höra dialogen. Det är en mörk scen, bakgrundsmusiken höjs och den viskande dialogen blir otydlig. Scenens dramatik faller i bitar när du spolar tillbaka för att försöka snappa upp den.

Om du är ute efter enkelhet är Bose Solo 5-ljudsystemet perfekt för enklare underhållning. Du får äntligen höra vad du har missat med förbättrad bas under stridsscener och förtydligade viskningar av TV:ns hetaste draman. Den här kompakta soundbarhögtalaren är fullpackad med fantastiska funktioner som dialogläge och du får en klar ljudupplevelse. Upplevelsen behöver inte ta slut när du stänger av TV:n, eftersom Bose Solo 5-ljudsystemet för TV också är en fantastisk Bluetooth®-högtalare.

Om du föredrar ett ljudsystem som kan byggas ut bör du överväga ett av de två smarta soundbaralternativen från Bose: Bose Soundbar 500 och Bose Soundbar 700 – båda två alternativen får dig att känna dig som om du är mitt i händelsernas centrum. Varje högtalare är fullmatad med teknik som får dig att känna att du har den bästa platsen i hemmet. Du hoppar lite högre när du tittar på skräckfilmer och känner basen när du rockar loss till din favoritspellista.

Bose Soundbar 700 framför allt, är den bästa soundbarhögtalaren för musik och filmer. De flerriktade högtalarna fyller alla rum med det högsta och djupaste ljudet från alla Bose-soundbarhögtalare. Det känns som att ljudet kommer från den fysiska världen omkring dig istället för inifrån din soundbarhögtalare.

Bygga upp ett ljudhus

Oavsett om du ordnar årets bästa fest eller kurar ihop dig för en filmdate hemma ska du veta att du kan förvandla ditt underhållningssystem med tillbehör som är en fröjd för örat till Bose Soundbar 500 och 700. Trots allt kan även den enklaste uppgraderingen förvandla hemmets soniska bakgrund till festens stjärna.

Båda soundbarhögtalarna är till exempel kompatibla med basmoduler och surroundhögtalare som förbättrar din lyssningsupplevelse som helhet. Med enbart soundbarhögtalarna kan du fånga alla höjdpunkter när du tittar på sport. Lyssna på varje enskilt ord i en dialog när du tittar på film och känn basen precis som producenterna avsåg när du lyssnar på dina favoritlåtar. Och med ytterligare moduler kan du göra allt det här – och lite till.

Men det är inte allt. Anta att du är nattuggla men din partner måste arbeta tidigt på morgonen. Du kan också ansluta Bose Noise Cancelling Headphones 700 till din soundbarhögtalare och fortsätta titta på TV eller spela videospel – utan att störa din bättre hälft.

TV och Bose-soundbarhögtalare på TV-stativ

Perfekt passform

När du väljer en soundbarhögtalare för hemmet ska du leta efter en som passar in i ditt nuvarande underhållningssystem, samtidigt som den passar storleken och stilen i rummet där den finns. Bose Soundbarhögtalare 500 och 700 är enkla att installera. Den patenterade tekniken från Bose är utrustad med ljudkalibreringssystemet ADAPTiQ, vilket garanterar att du får det bästa ljudet i alla rum. Det fungerar genom att rummet känns av och högtalarens ljud justeras utifrån storleken på rummet, vad som finns i rummet och var du sitter.

Eftersom formen är lika viktig som funktionen bör din soundbarhögtalare också komplettera inredningen i ditt hem. Ta först hänsyn till storleken. Om du har ett begränsat underhållningsutrymme och vill ha en mer kompakt soundbarhögtalare kan du välja Bose Soundbar 500 eller Bose Solo 5-ljudsystemet för TV, som båda har en mindre kontur än Bose Soundbar 700.

Tänk sedan på stil. Om du vill ha en soundbarhögtalare som är lika snygg som den låter har Bose Soundbar 700 en härdad glasyta som är lika stark som aluminium och enkelt framhäver inredningen.

Oavsett vad du väljer kan du montera Bose Soundbar 500 och 700 eller Bose Solo 5-ljudsystemet för TV på väggen med ett väggmonteringspaket från Bose som säljs separat.

Och bara för att du placerar din soundbarhögtalaren i ett rum behöver du inte tillbringa hela tiden där. Bose Soundbar 500 och 700 har funktioner för flera rum, vilket innebär att du kan ansluta och styra två eller fler smarta Bose-högtalare och soundbarhögtalare i hemmet. Använd antingen Bose Music-appen eller ett enkelt röstkommando* för att höra samma musik i olika rum. Så om du gör arbeten och springer mellan olika rum följer din spellista dig.

Kvinna som läser

Inte bara ett TV-tillbehör

Ibland är du sugen på ett filmmaraton. Andra gånger vill du hellre stänga av TV:n och göra något annat. Tekniken i ditt hem ska vara lika dynamisk och mångsidig som du.

Bose soundbarhögtalarna 500 och 700 har Wi-Fi®, Bluetooth och Apple AirPlay 2-anslutning så att du kan streama vad du vill, hur du vill. Dina favoritpoddsändningar och -spellistor finns nära till hands med Bose Music-appen och även med rösten genom inbyggda röstassistenter* som Google Assistant och Amazon Alexa. Vill du hoppa över låten eller sänka volymen? Oavsett om fjärrkontrollen ligger vid din sida eller har försvunnit någonstans i soffan har du fortfarande fullständig kontroll tack vare de magiska röstkommandona. Om du använder Amazon Alexa kan du till och med använda rösten till att byta kanal på TV:n. Oavsett vilket röstkommando du använder kommer du säkert att kunna styra Bose Soundbar 500 och 700 tack vare en mängd anpassade mikrofoner som är utformade för att höra din röst även mitt i en fest. En ljusstapel hjälper dig att visuellt indikera när din soundbar lyssnar, tänker eller talar. Du kan också när som helst stänga av röståtkomsten. Tryck bara på mikrofonavstängningsknappen.

Oavsett om du älskar att titta på en hel TV-serie eller umgås med familj och vänner för filmkvällar får du det bästa ljudet – och den bästa upplevelsen – du kan få med en soundbarhögtalre från Bose.

*Rösttjänsterna (Amazon Alexa och Google Assistant) kan variera beroende på land och är eventuellt inte tillgängliga på alla språk och i alla länder.

Produkttillgängligheten kan variera mellan olika länder.