UPPTÄCK VÄRLDENS BÄSTA BRUSREDUCERING: QUIETCOMFORT® EARBUDS II MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD. MER INFORMATION

Så här väljer du den bästa soundbarhögtalaren

Rätt soundbarhögtalare kan förvandla nästan alla installationer till en riktig bioupplevelse. Här är din guide till hur du väljer den bästa soundbarhögtalaren för din installation.

Så här väljer du den bästa soundbarhögtalaren

Tack vare streamingtjänsterna har hemunderhållningen nått biotoppen. Det kan göra att ditt vardagsrum äntligen kännas som en biosalong – särskilt när det är utrustat med ett ljudsystem som placerar dig mitt i händelsernas centrum. En soundbarhögtalare från Bose kan göra precis det genom att förvandla svårlyssnad dialog och actionscener med platt ljud till en klar och dånande audiovisuell upplevelse. Det finns flera smarta soundbaralternativ att välja bland, så att alla kan få den perfekta lösningen oavsett storlek, stil eller ljudkvalitet som hemmabiosystemet kräver. Så grabba tag i popcornen och sätt dig bekvämt. När du har använt den här köpguiden för att välja rätt soundbarhögtalare för hemmet vill du aldrig lämna soffan igen.

Bose TV Speaker på ett TV-stativ

Bioliknande ljud hemma

Det finns inget värre än att titta på ditt favoritprogram på TV och inte höra dialogen. Det är en mörk scen, bakgrundsmusiken höjs och den viskande dialogen blir otydlig. Scenens dramatik faller i bitar när du spolar tillbaka för att försöka snappa upp den.

Om du vill ha enkelhet är Bose TV Speaker perfekt för underhållning på ingångsnivå. Du får äntligen höra vad du har missat med förbättrad bas under stridsscener och förtydligade viskningar av TV:ns hetaste draman. Den här kompakta soundbarhögtalaren är fullpackad med fantastiska funktioner som dialogläge och den ger en tydlig ljudupplevelse. Och den upplevelsen behöver inte sluta när du stänger av TV:n, eftersom Bose TV Speaker är en fantastisk Bluetooth®-högtalare.

Om du föredrar ett ljudsystem som kan utökas kan du överväga ett av de två smarta soundbaralternativen från Bose: Bose Smart Soundbar 300 och Bose Soundbar 700. Båda alternativen gör att du känner dig som om du är mitt i händelsernas centrum. Varje högtalare är fullmatad med teknik som får dig att känna att du har den bästa platsen i hemmet. Du hoppar lite högre när du tittar på skräckfilmer och känner basen när du rockar loss till din favoritspellista.

Bose Soundbar 700 framför allt, är den bästa soundbarhögtalaren för musik och filmer. De flerriktade högtalarna fyller alla rum med det högsta och djupaste ljudet från alla Bose-soundbarhögtalare. Det känns som att ljudet kommer från den fysiska världen omkring dig istället för inifrån din soundbarhögtalare.

Bygga upp ett ljudhus

Oavsett om du har årets bästa fest eller vill ha en filmdate på hemmaplan ska du veta att du kan förvandla underhållningssystemet med örontilltalande tillbehör till Bose Smart Soundbar 300 och Soundbar 700. Trots allt kan även den enklaste uppgraderingen förvandla hemmets soniska bakgrund till festens stjärna.

Båda soundbarhögtalarna är till exempel kompatibla med basmoduler och surroundhögtalare som förbättrar den totala ljudupplevelsen. Känn extra djup när du lägger till en basmodul och svepande filmeffekter med tillägg av de bakre surroundhögtalarna.

Men det är inte allt. Anta att du är nattuggla men din partner måste arbeta tidigt på morgonen. Du kan också ansluta Bose Noise Cancelling Headphones 700 eller QuietComfort 35 trådlösa hörlurar II till din soundbarhögtalare och fortsätta att titta på TV eller spela videospel – utan att störa din bättre halva.

Bose Smart Soundbar 300 och en TV på en TV-konsol

Perfekt passform

När du väljer en soundbarhögtalare som passar ditt hem ska du titta efter en som passar till ditt nuvarande underhållningssystem, och samtidigt passar storleken och stilen på rummet där det finns. Bose Smart Soundbar 300 och Soundbar 700 är enkla att installera. Bose Smart Soundbar 300 ansluts till TV:n med en optisk ljudkabel (medföljer) eller en HDMI-kabel (säljs separat). Koppla soundbarhögtalaren till TV:n, anslut den till elnätet och sätt på den. Soundbar 700 är utrustad med ljudkalibreringssystemet ADAPTiQ, som är utvecklat av Bose. Du får det bästa ljudet i alla rum. Det fungerar genom att rummet känns av och högtalarens ljud justeras utifrån storleken på rummet, vad som finns i rummet och var du sitter.

Eftersom formen är lika viktig som funktionen bör din soundbarhögtalare också komplettera inredningen i ditt hem. Ta först hänsyn till storleken. Om du har begränsat utrymme för underhållning och vill ha en mer kompakt soundbarhögtalare kan du välja Bose Smart Soundbar 300 eller Bose TV Speaker, som båda har en mindre profil än Bose Soundbar 700.

Tänk sedan på stil. Om du vill ha en soundbarhögtalare som ser lika bra ut som den låter har Bose Soundbar 700 en ovansida i härdat glas som utan problem framhäver inredningen.

Oavsett vad du väljer kan du montera alla tre alternativen - Bose Smart Soundbar 300, Bose Soundbar 700 eller Bose TV Speaker – på väggen med hjälp av en väggmonteringssats från Bose som finns tillgänglig separat.

Och bara för att du placerar din soundbarhögtalare i ett rum behöver du inte tillbringa hela tiden där. Bose Smart Soundbar 300 och Soundbar 700 har funktioner för flera rum. Det innebär att du kan ansluta och styra två eller flera smarta Bose-högtalare och soundbarhögtalare i huset. Använd antingen Bose Music-appen eller ett enkelt röstkommando* för att höra samma musik i olika rum. Så om du gör arbeten och springer mellan olika rum följer din spellista dig.

Bose Soundbar 700 och en TV på en TV-konsol

Inte bara ett TV-tillbehör

Ibland är du sugen på ett filmmaraton. Andra gånger vill du hellre stänga av TV:n och göra något annat. Tekniken i ditt hem ska vara lika dynamisk och mångsidig som du.

Bose soundbarhögtalarna 500 och 700 har Wi-Fi®, Bluetooth och Apple AirPlay 2-anslutning så att du kan streama vad du vill, hur du vill. Dina favoritpoddsändningar och -spellistor finns nära till hands med Bose Music-appen och även med rösten genom inbyggda röstassistenter* som Google Assistant och Amazon Alexa. Vill du hoppa över låten eller sänka volymen? Oavsett om fjärrkontrollen ligger vid din sida eller har försvunnit någonstans i soffan har du fortfarande fullständig kontroll tack vare de magiska röstkommandona. Om du använder Amazon Alexa kan du till och med använda rösten till att byta kanal på TV:n. Oavsett vilket röstkommando du använder kommer du säkert att kunna styra Bose Soundbar 500 och 700 tack vare en mängd anpassade mikrofoner som är utformade för att höra din röst även mitt i en fest. En ljusstapel hjälper dig att visuellt indikera när din soundbar lyssnar, tänker eller talar. Du kan också när som helst stänga av röståtkomsten. Tryck bara på mikrofonavstängningsknappen.

Oavsett om du älskar att titta på en hel TV-serie eller umgås med familj och vänner för filmkvällar får du det bästa ljudet – och den bästa upplevelsen – du kan få med en soundbarhögtalre från Bose.

*Rösttjänsterna (Amazon Alexa och Google Assistant) kan variera beroende på land och är eventuellt inte tillgängliga på alla språk och i alla länder.

Produkttillgängligheten kan variera mellan olika länder.

sv