NU FINNS NYA PRODUKTER! TITTA PÅ DEM.
Butiker Kundvagn

Så här väljer du den bästa smarta högtalaren

Med en smart högtalare kan du både förenkla livet och förstärka musiken. Här är din guide till hur du väljer en smart hemmahögtalare för dina unika behov.

Så här väljer du den bästa smarta högtalaren

I en värld där kylskåp kan beställa mjölk, telefoner kan känna igen ansikten och klockor kan övervaka sömnmönster, borde högtalarna hemma kunna göra mer än att bara spela musik – mycket mer. Allt från bilar och dammsugare till dörrklockor och termostater är smarta. Högtalarna borde också vara det. Bose har tre högtalare och två soundbarhögtalare på marknaden. Tillsammans med en förstklassig lyssnarupplevelse erbjuder de alla moderna funktioner som gör smarta högtalare så intelligenta.

De bästa smarta högtalarna är inte bara smarta – de är känsliga också. Följande köpguide hjälper dig att välja den bästa smarta högtalaren för hemmet utifrån dina unika behov och din livsstil.

Bose Portable Smart Speaker med små vattendroppar, på ett bord utomhus

Ljudkvalitet

Om du prioriterar underhållning bör du först fundera på ljudkvaliteten. Oavsett om du är känd för att vara värd för stora fester med dina vänner eller intima middagsbjudningar med din familj, erbjuder Bose Smart Speaker 500 ett stereoljud från vägg till vägg som är utformat för att fylla vilket rum som helst. Inuti Bose Smart Speaker 500 sitter två anpassade högtalarelement som pekar i motsatt riktning för att få ljudet att studsa mot väggarna. Resultatet? En otroligt bred stereoljudbild som är perfekt för alla situationer.

Andra alternativ är Bose Home Speaker 300 och Bose Portable Smart Speaker. Båda har 360 graders enastående klart Bose-ljud i alla riktningar och är utmärkt för basälskare. Det fantastiska utseendet kommer garanterat att imponera.

Bärbarhet

Har du grillfester i trädgården eller fester på din uteplats? Kanske du gillar att åka till stranden? Eller är du en entusiastisk resenär som tillbringar lika mycket tid på hotell som hemma? Om du vill ha en smart högtalare som du kan ta med dig överallt kan du pröva Bose Portable Smart Speaker. Den har samma frihet som en Bluetooth®-högtalare och kraft som en smart högtalare – i en enda produkt. När äventyr uppstår är det bara att grabba tag i högtalarens handtag och åka dit dagen tar dig – från rum till rum eller ut i det okända.

När det gäller smarta funktioner är de tillgängliga när Bose Portable Smart Speaker är ansluten till Wi-Fi®. När det inte finns någon Wi-Fi-anslutning fungerar högtalaren som vilken annan trådlös Bluetooth-högtalare som helst, vilket gör den till den perfekta högtalaren för alla som lever ett liv i farten.

Med upp till 12 timmars batteritid behöver du inte oroa dig för att titta på klockan eller hitta en strömkälla. Du behöver inte heller oroa dig för utspillda drycker eller regnmoln, eftersom Bose Portable Smart Speaker har en tålig och vattentålig design som klarar många av livets små olyckor.

Storlek

Storlek är en annan viktig faktor. Har du ett rymligt hem? Ett stort utrymme förtjänar stort ljud. Det är här Bose Smart Speaker 500 kommer in i bilden. Eller har du ont om utrymme? Tänk istället på Bose Home Speaker 300, som är en mer kompakt högtalare. Med en tjocklek på bara drygt 6 tum ger den kraftfullt ljud, vilket gör den perfekt för mindre rum eller utrymmen. Båda smarta högtalarna har samma smarta funktioner, så du kan välja den som har de perfekta måtten för ditt utrymme.

Bose Smart Speaker 500 på ett bord i ett hem

Kontroll

Sist men inte minst – kontroll. Det sista du bör tänka på när du ska köpa den bästa smarta högtalaren för hemmet är hur du interagerar med högtalaren. Om det är viktigt för dig att den ska vara lätt att använda kan du vara säker på att alla smarta Bose-högtalare fungerar enkelt med Google Assistant och Amazon Alexa.* Med inbyggda röstassistenter behöver du bara ett enda röstkommando för att kunna spela upp din favoritlåt eller fråga vad vädret är. Under den första produktinstallationen kan du välja vilken röstassistent du är mest bekväm med att använda. Du behöver inte oroa dig, även om ditt hem är högljutt. Bose smarta högtalare har anpassade mikrofoner som är utformade så att din röst hörs, till och med när du har fest. För Apple-användare integreras Apple AirPlay 2 smidigt iOS-teknik.

Om du är en visuell person kan den bästa smarta högtalaren för dig vara Bose Smart Speaker 500. Den har en LCD-skärm som visar vad som spelas och även fungerar som klocka när inget spelas.

För maximal bekvämlighet kan du även använda Bose Music-appen till att styra din smarta Bose-högtalare med din smartphone när den är inom räckhåll. När den inte är det har Bose smarta högtalare flera kontroller ovanpå själva högtalarna. Med kontrollerna kan du spela upp, pausa eller hoppa över spår och höja eller sänka volymen efter behov. Bose Smart Speaker 500 och Bose Home Speaker 300 har även sex programmerbara förval, så dina favoriter är bara en knapptryckning bort.

Man som använder Bose Music-appen på en smartphone

Bioljud hemma

Tack vare de ökade streamingtjänsterna har hemunderhållningssystemen en ny audiovisuell standard. Om du är ute efter en hemmabioupplevelse med biokänsla och en förstklassig musikstreamad upplevelse kan det hända att den bästa smarta högtalaren för dig faktiskt är en smart soundbarhögtalare, somBose Smart Soundbar 300 ellerBose Smart Soundbar 700. Båda förvandlar ditt vardagsrum till en biograf när du vill titta på den stora skärmen och ger kraftfullt ljud när du bara vill lyssna på din favoritmusik. Båda har basmoduler som tillval och bakre surroundhögtalare som du kan lägga till för att ytterligare förbättra upplevelsen. Oavsett om du tittar på den senaste hitserien, samlas för en filmkväll med hela familjen eller bara lyssnar på dina favoritlåtar så är en smart soundbarhögtalare från Bose något för dig. Ta en titt på Bose köpguide till soundbarhögtalare och ta reda på hur du väljer det bästa alternativet för dig.

*Rösttjänsterna (Amazon Alexa och Google Assistant) kan variera beroende på land och är eventuellt inte tillgängliga på alla språk och i alla länder. Bose smarta produkter – tillgänglighet för röstassister.

Produkttillgängligheten kan variera mellan olika länder.

RELATERADE PRODUKTER

  Du har valt det maximala antalet artiklar (4) att jämföra.   Maxgränsen på 4 artiklar har uppnåtts   Du kan endast jämföra liknande produkter.   Jämför endast liknande produkter.
(0)
Välj 2 till 4 produkter att jämföra