NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butiker Kundvagn

Vilka är de bästa öronsnäckorna för produktivitet på jobbet?

Människor i ett möte på ett kafé med Bose Ultra öppna öronsnäckor

Musik har visat sig kunna öka din koncentration, vilket gör öronsnäckor till ett ovärderligt verktyg för att förbättra fokus och produktivitet under arbetsdagen. När du vill stänga ute omgivande ljud, till exempel när du läser eller försöker se en film, är brusreducerande hörlurar det självklara valet. Men på jobbet behöver du hitta en balans mellan fokus och medvetenhet om du vill optimera din produktivitet. Open ear-hörlurar ger dig både ljud som låter dig fokusera på dina arbetsuppgifter samtidigt som du är medveten om vad som sker runt omkring dig.

Vilka är de bästa öronsnäckorna för produktivitet på jobbet? Hur kan hörlurar hjälpa dig att fokusera när du arbetar? Svaret är: Bose Ultra öppna öronsnäckor vilka erbjuder en rad funktioner som hjälper dig fokusera och öka din effektivitet och produktivitet under arbetsdagen. Läs om hur Bose har lyckats med detta.

Bose OpenAudio-teknik för överlägsen ljudkvalitet

Open ear-hörlurar – som namnet antyder – placeras inte i hörselgången som traditionella öronsnäckor, utan omsluter istället örats kant och riktar ljudet mot hörselgången. På grund av avståndet mellan örat och öronsnäckans högtalare används vanligtvis benledningsteknik, vilket ger en sämre ljudkvalitet och har gjort att open ear-modeller legat efter i popularitet.

Bose OpenAudio-teknik – det hemliga vapnet i Bose Ultra öppna öronsnäckor – löser dock detta problem med hjälp av luftledning. Öronsnäckorna kombinerar en omvandlare med en noggrant utformad akustisk struktur som levererar ett rikt, nyanserat ljud in i ditt öra, samtidigt som du kan höra vad som händer runt omkring dig. Snapdragon Sound och Qualcomm® aptX™ adaptiva omkodare tar upplevelsen till nästa nivå genom ett förlustfritt ljud med låg latens. Dessutom är öronsnäckorna överraskande privata. Bose OpenAudio-teknik eliminerar allt ljudläckage, så att dina kollegor aldrig behöver höra ett ljud.

Tekniken ger dig även smart justering av volymen som anpassar sig automatiskt beroende på ljudnivåerna i omgivningen. Det betyder att musiken som hjälper din produktivitet håller rätt ljudnivå, även när du pratar med kollegor, rör dig genom kontorslandskapet eller går på lunch.

Bekväm design för användning hela dagen

Hur kan hörlurar hjälpa med fokus och koncentration på jobbet? Mycket beror på hörlurarnas design. När du använder traditionella in ear-modeller av öronsnäckor eller hörlurar åker de oftast på så fort någon ringer och sen lika snabbt av igen. Det kan kännas irriterande i längden – både mentalt och för huden runt örat. Till slut blir det inte värt ansträngningen, vilket gör att du förlorar det fokus ett enklare alternativ hade gett.

Det är här Ultra öppna öronsnäckor kommer in i bilden. Öronsnäckorna fästs på örat och är täckta av mjukt silikon, vilket innebär att de sitter bekvämt hela dagen, även vid kraftiga rörelser. Då öronsnäckorna sitter på kanten av örat stör de varken dina glasögon, mössor eller kepsar. Faktum är att dessa open ear-hörlurar är så stilrena att kollegorna kanske misstar dem för smycken. Öronsnäckorna känns så lätta på örat att du kanske glömmer bort att du har dem på dig! Detta är ett stort plus då du får alla fördelar med att använda öronsnäckor på jobbet utan att behöva ta av och på dem – eller känna obehaget förknippat med att bära ett par hörlurar hela dagen.

Mångsidighet för fler funktioner

När du jämför de bästa hörlurarna för arbete blir mångsidighet en viktig faktor. Bose Ultra öppna öronsnäckor ger dig detta under hela arbetsdagen tack vare sin open ear-teknik och bekväma design. De låter dig hålla ett öra på omgivande ljud samtidigt som du kan fokusera på allt som behöver göras.

Det betyder att det blir ännu enklare att gå mellan olika ljudfunktioner, till exempel från musik till ett videosamtal och tillbaka igen, utan att missa något. Open ear-modellen gör även samtal med någon som sitter nära dig naturligare då du varken behöver pausa musiken eller höja rösten. Med andra ord kommer detta få dig att kännas tillgängligare än om du använde en in ear-modell, speciellt då dina kollegor kanske inte ens noterar dina öronsnäckor.

Denna mångsidighet fungerar oavsett om du rör dig genom kontorslandskapet eller går ut för en nypa luft. Faktum är att dessa open ear-öronsnäckor har en ”rörelseinställning”, specifikt utformad för att ge ett uppslukande ljud när du är på språng. Pausa inte för något. Med 7,5 timmars batteritid och 19,5 timmar till i laddningsfodralet gör Bose Ultra öppna öronsnäckor att du kan fokusera hela dagen.

Hör omvärlden

Medan öronsnäckor och hörlurar ger dig möjlighet att välja en ljudkälla att fokusera på, låter Bose Ultra öppna öronsnäckor dig att ta del av omvärlden samtidigt. Perfekt för jobbet – oavsett om du jobbar hemifrån eller på kontor – där snabb och tydlig kommunikation är en viktig ingrediens i receptet på framgång.

RELATERADE PRODUKTER

Relaterade berättelser

Fördelarna med Bose Ultra öppna öronsnäckor