NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

De bästa träningshörlurarna för ett nytt år – och ett nytt du

Det nya året ger en ny möjlighet att komma i den bästa formen du någonsin varit – känslomässigt, mentalt och fysiskt. Du är inte ensam om att vilja kickstarta din hälsa 2023 – i en undersökning visade det sig att 50 % av alla nyårslöften handlar om träning och hälsa.

Löften är lätta att ge och ännu lättare att ge upp. Ge liv åt din gymresas soundtrack samtidigt som dina träningsmål blir verklighet med de bästa hörlurarna för träning. Den senaste generationen träningshörlurar är lättare och sitter bättre, oavsett om de är i eller på örat. De har även förbättrat ljud och låter dig växla från musik till telefonen med ett klick.

Hur du än väljer att träna kommer här fyra anledningar till att rätt träningshörlurar kan få ditt gymmande att nå nya nivåer under 2023.

Kvinna som tränar i trappor utomhus
Bose QuietComfort Earbuds II

Bose QuietComfort® Earbuds II
Mer information

1. Stäng ute distraktioner

Att komma ut ur huset för att träna i friska luften kan vara givande för din motivation, men risken finns att biltutor, motorer och högljudda samtal distraherar dig från träningen. Bose QuietComfort® Earbuds II erbjuder den senaste generationen av brusreducering på justerbara nivåer.

Du kan ta bort brus helt och skapa en perfekt träningsbubbla eller bara minimera omgivande ljud, så att du kan njuta av din musik samtidigt som du är uppmärksam på vad som händer runt omkring dig. Hantera volym och nivåer enkelt med enkla pekkontroller på öronsnäckorna eller konfigurera röstkommandon.

2. Gör meditation enkelt

Fördelarna med meditation är tydliga – minskad ångest och stress, förbättrat blodtryck och djupare sömn, för att bara nämna några. Att hitta tid och mentalt rum att meditera kan dock vara en utmaning.

Tekniker för medveten och djup andning är ett effektivt sätt att uppnå ett meditativt tillstånd när du sitter stilla eller tränar. Bose Noise Cancelling Headphones 700 kan hjälpa dig på vägen genom att tona ner distraktioner utifrån, vilket hjälper dig att fokusera inåt på din egen andning och dina hjärtslag. Att spela meditationsmusik i hörlurarna medan du mediterar, tränar eller bara under dagen kan göra resan till att hitta lugnet mycket smidigare.

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Bose Noise Cancelling Headphones 700
Mer information

3. Underlätta flödet

Den rätta spellistan kan ge dig extra kraft till ditt träningspass. En rolig träning kan även riva hinder för att prestera och få dig att hamna i ett flöde – ”ett sinnestillstånd där människor är så uppslukade av en aktivitet att ingenting annat verkar spela någon roll”, skriver psykologen Mihaly Csikszentmihalyi, ”flödets fader” och tidigare ordförande för Institutionen för psykologi vid University of Chicago.

Från det ögonblick du startar en låt kan en bra spellista börja få dig att komma in i ett flöde. Men att ständigt behöva pilla med kontroller och balans äter upp din dyrbara träningstid och avbryter ditt flöde. Använd Bose Music-appen för att anpassa ljudinställningarna så att du kan ställa in basen, diskanten och ljudnivåerna för mellanregistret så som du vill ha dem.

4. Pumpa upp din uthållighet

Ett enda träningspass är bara ett litet stopp på en större träningsresa och hörlurar är nyckeln till att varje pass känns som en spännande del av äventyret. Rätt musik kan till och med avleda uppmärksamheten från trötthet, tristess och obehag medan du kommer i form. En ny studie fann att musik med hög energi distraherade löpare från utmattning, vilket resulterade i längre och snabbare löprundor.

Produkttillgängligheten kan variera mellan olika länder.

RELATERADE PRODUKTER

Relaterade berättelser

Fem sätt de nya QuietComfort® Earbuds II höjer ribban för öronsnäckor
Så här styr du trådlösa Bose-öronsnäckor: Svep och tryck
Varför köpa rekonditionerade