NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butiker Kundvagn

De bästa träningshörlurarna för det nya året – och ditt nya jag

Det nya året ger en ny möjlighet att komma i den bästa formen du någonsin varit – känslomässigt, mentalt och fysiskt. Du är inte ensam om att vilja kickstarta din träningsresa 2024 – i en undersökning visade det sig att 50 % av alla nyårslöften handlar om träning och hälsa.

Löften är lätta att ge och ännu lättare att ge upp. Ge liv åt din resas soundtrack samtidigt som du förverkligar dina träningsmål med de bästa träningshörlurarna. Den senaste generationen träningshörlurar är lättare och sitter bättre, oavsett om de är i eller på örat. De har även ett bättre ljud och låter dig växla från musik till telefonen med ett klick.

Här är fyra anledningar som gör att rätt träningshörlurar får ditt gymmande att nå nya nivåer under 2024, oavsett hur du väljer att träna.

Kvinna som tränar i trappor utomhus
Bose QuietComfort Ultra öronsnäckor

Bose QuietComfort Ultra öronsnäckor
Mer information

1. Stäng ute distraktioner

Att komma ut ur huset för att träna i friska luften kan vara givande för din motivation, men risken finns att biltutor, motorer och högljudda samtal distraherar dig från träningen. Bose QuietComfort Ultra öronsnäckor erbjuder den senaste generationen av brusreducering med justerbara nivåer.

Du kan ta bort brus helt och skapa en perfekt träningsbubbla eller bara minimera omgivande ljud, så att du kan njuta av din musik samtidigt som du är uppmärksam på vad som händer runt omkring dig. Hantera volym och nivåer med enkla pekkontroller på öronsnäckorna eller konfigurera röstkommandon.

2. Gör det enkelt att meditera

Fördelarna med meditation är tydliga – minskad ångest och stress, förbättrat blodtryck och djupare sömn, för att bara nämna några. Att hitta tid och mentalt utrymme att meditera kan dock vara en utmaning.

Tekniker för medveten och djup andning är ett effektivt sätt att uppnå ett meditativt tillstånd när du sitter stilla eller tränar. Bose QuietComfort Ultra hörlurar kan hjälpa dig på vägen genom att tona ner omgivande distraktioner och hjälper dig att fokusera inåt på din egen andning och dina hjärtslag. Att spela meditationsmusik i hörlurarna medan du mediterar, tränar eller bara under dagen kan göra resan till att hitta lugnet mycket smidigare.

Bose QuietComfort Ultra hörlurar

Bose QuietComfort Ultra hörlurar
Mer information

3. Underlätta flödet

Rätt spellista kan ge dig extra kraft under ditt träningspass. En rolig träning kan även hjälpa prestera och få dig att hamna i ett flow – ”ett sinnestillstånd där människor är så uppslukade av en aktivitet att ingenting annat verkar spela någon roll”, skriver psykologen Mihaly Csikszentmihalyi, ”flödets fader” och tidigare ordförande för Institutionen för psykologi vid University of Chicago.

Från det ögonblick du startar en låt kan en bra spellista börja få dig att komma in i ett flow. Men att ständigt behöva pilla med kontroller och balans äter upp din dyrbara träningstid och kan störa ditt flow. Använd Bose Music-appen för att anpassa ljudinställningarna så att du kan ställa in basen, diskanten och ljudnivåerna för mellanregistret så som du vill ha dem.

4. Pumpa upp din uthållighet

Ett enda pass är bara ett litet stopp på en större träningsresa och hörlurar är nyckeln till att varje pass känns som en spännande del av äventyret. Rätt musik kan till och med avleda uppmärksamheten från trötthet, tristess och obehag medan du kommer i form. En ny studie fann att musik med hög energi distraherade löpare från utmattning, vilket resulterade i längre och snabbare löprundor.

Produkttillgängligheten kan variera mellan olika länder.

RELATERADE PRODUKTER

Relaterade berättelser

Hur brusreducerande öronsnäckor hjälper dig under dagen
Så här styr du trådlösa Bose-öronsnäckor: Svep och tryck
Varför köpa rekonditionerade