NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.

Hur brusreducerande öronsnäckor hjälper dig under dagen

Kvinna med Bose QuietComfort öronsnäckor II

Oavsett var du bor, kan det vara en utmaning att hitta en fridfull plats att varva ner och koppla av. I städer finns troligtvis buller från trafik, byggen och flyg. Även förortsområden är utsatta oavsett om det handlar om byggen, gräsklippare, vägarbeten eller vilda djur.

Som tur är finns det en enkel lösning på dessa påträngande ljud. Brusreducerande hörlurar och öronsnäckor blockerar inte bara det som inte är musik för dina öron – de stänger ute dem helt. Det kan ge utdelning under en vanlig dag på kontoret, gymmet, hemma och överallt däremellan.

Denna mångsidighet är det som gör att brusreducerande teknik är så populärt bland vissa. Här är några tips på hur du kan ta dig igenom de många uppgifterna under din dag.

Brusreduceringens A-B-C

Det finns två former av brusreducering: aktiv och passiv. Passiv brusreducering blockerar oljud från omgivningen, framför allt genom att skapa en fysisk barriär mot att ljudvågor tar sig in i örat.

Aktiv brusreducering är å andra sidan elektronisk. Små mikrofoner inbäddade i en hörlur eller öronsnäcka övervakar omgivande ljudvågor och sedan skapas en motsatt signal för att stänga ute bruset. Denna tystnadsbubbla ger dig möjlighet att kontrollera vilket ljud som släpps igenom tydligt och låter din musik, podcast eller ljudbok stå i centrum.

Skapa ett privat kontor på en allmän plats

Det kan vara svårt att koncentrera sig i en hektisk kontorsmiljö eller i kontorskollektiv när ljudet av tangentbord, telefoner, samtal, skrivare och fotsteg inkräktar på ditt mentala utrymme. Dessa distraktioner minskar oundvikligen din produktivitet och ökar därför den dagliga arbetsbördan. Lyckligtvis är det enkelt att eliminera med ett par brusreducerande öronsnäckor som våra QuietComfort Earbuds II, vilka skapar det perfekta landskapet för fokus och uppmärksamhet.

De gör även virtuella möten mer produktiva genom att förbättra ljudets tydlighet. Laptophögtalare är inte kända för sin högkvalitativa ljudåtergivning. Kombinera det med ett par mötesdeltagare som inte har rätt placerade mikrofoner så kan det vara en utmaning att förstå vad som sägs – och vice versa.

Brusreducering kan hjälpa till på två sätt. För det första dämpar det ljud runt omkring sig, så att du kan hålla din uppmärksamhet på mötet. Det ger också högre ljudkvalitet jämfört med laptophögtalare. Även om deltagarna inte talar rakt i mikrofonen så kommer du att höra dem kristallklart. Brusreducering förbättrar även mikrofonerna. Bose Noise Cancelling Headphones 700 till exempel använder brusreducerande teknik för att för att dämpa bakgrundsbrus på din röstsignal så att lyssnarna på andra sidan skärmen hör dig klart och tydligt oavsett var du befinner dig. Det är det som gör Bose-produkter till de bästa de bästa hörlurarna för arbete och skola..

Kvinna med Bose QuietComfort öronsnäckor II utomhus
Kvinna som använder Bose Noise Cancelling Headphones 700

Arbeta utan distraktioner

Träningen är din tid att fokusera på dig själv: distraktioner kan vara frustrerande, speciellt när du försöker koncentrera dig på att få muskelkontakt vid styrketräning eller försöker komma in i takten under ett långt pass på löpbandet. Även här kan brusreducerande öronsnäckor hjälpa dig genom att göra dig engagerad i musiken och hjälpa dig att komma i rätt stämning snabbare.

En mängd olika studier och vittnesmål från idrottare har visat att du kan öka dina fysiska resultat genom att lyssna på musik. Men all musik fungerar inte – en studie som publicerades 2021 av National Library of Medicine fann också att relationen till musiken har betydelse. Om lyssnaren inte gillar musiken kan den, enligt studien, istället försämra resultatet. ”Därför ska coacher och idrottare överväga individuella musikpreferenser när de försöker optimera resultaten under träning”, avslutar rapporten.

Kvinna med Bose QuietComfort öronsnäckor II

Skaffa en kompis för hushållssysslorna

Att ägna sig åt hushållssysslor är nödvändigt men det behöver inte vara tråkigt. Om du behöver extra motivation och energi kan brusreducerande hörlurar och en spellista med peppande låtar få in dig i en bekväm rytm när du stryker, viker, skrubbar eller dammar. Med ett par brusreducerande hörlurar nära till hands kan du låta tankarna sväva iväg på äventyr medan dina händer gör jobbet.

Brusreducerande hörlurar och öronsnäckor kan också ge visst skydd för öronen vid trädgårdsarbete, såsom gräsklippning, genom att sänka decibelnivåerna från maskinen med upp till 70 %. Tänk på att bensindrivna gräsklippare har en genomsnittlig ljudnivå på 90 decibel och det är därför alla ljudnivåer över 70 decibel under en längre tid kan börja skada hörseln. Brusreduceringsteknik kan också skydda din hörsel längre.

Håll dig medveten

Många platser, i staden, i förorten, på landet eller på en resa kan medföra en attack av ljud. Hur påträngande än trafik, vägarbeten och människors allmänna liv och rörelse kan vara så är det ändå viktigt att höra tåg som kommer in på stationen eller meddelanden som talar om när det är dags att stiga av.

I denna situation ger Bose brusreducerande hörlurar två alternativ för att hjälpa dig att hålla dig medveten. Det första härrör från sänkningen av decibel för att skydda din hörsel. Det andra från brusreducerande läge på QC Earbuds II och konversationsläge på Noise Cancelling Headphones 700s. Båda ger lyssnaren möjlighet att på ett enkelt sätt välja hur mycket av omgivningens ljud de vill släppa in eller blockera med fördelarna från en minskad decibelnivå samtidigt som man förblir medveten om miljön. Det är därför du fortfarande kan höra allt du behöver höra och stänga ute resten.

Kvinna med Bose QuietComfort öronsnäckor II

Hitta lugnet när du är ute och rör på dig

Brusreducerande öronsnäckor är kompakta, lätta och får plats i din ficka, vilket gör att du kan ta med dem överallt. Detta ger alltid en ljudfristad inom armlängds avstånd när du behöver det. Ska du ut och flyga långt? Fly in i en ljudbok med de bästa brusreducerande hörlurarna för flygplan. Behöver du hitta ditt inre? Ställ in ett meditativt ljudlandskap. Måste du skriva en rapport? Spela beaten som motiverar dig och ger dig energi.

Batterikraften inuti Bose brusreducerande hörlurar ger kraften att förverkliga allt det. Till exempel ger öronsnäckorna och laddningsfodralet till QC Earbuds II tillsammans upp till 24 timmar batteritid. Dessutom kan öronsnäckorna, om de tar slut helt, få upp till två timmars speltid på endast 20 minuters laddning – perfekt för en snabb uppladdning på tågstationen, flygplatsen eller rastplatsen längs motorvägen.

Schweiziska armén inom teknik

Brusreducerande öronsnäckor och hörlurar kan erbjuda hjälp för nästan alla delar av din dag från soluppgång till solnedgång. När du upptäcker hur du kan dra nytta av deras fördelar och mångsidighet blir de lika oumbärliga för en produktiv dag som morgonkaffet.

Produkttillgängligheten kan variera mellan olika länder.

RELATERADE PRODUKTER

Relaterade berättelser

Fem sätt de nya QuietComfort öronsnäckor II höjer ribban för öronsnäckor
De bästa hörlurarna och öronsnäckorna för kontoret