NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Bose Soundbar på en konsol till underhållningssystemet

Så här kan ljud förstärka det roliga under julhelgerna

Julen nalkas och med den julfirande med familj och vänner. Förutom att handla allas julklappar kanske du också har ansvar för resplaner, middagsmenyer och familjeaktiviteter – utöver alla dussintals andra ansvarsuppgifter.

Faktum är att du kan bli så upptagen med ditt stressiga schema att du glömmer att själv njuta av ledigheten. En lösning är att börja planera tidigt så att du får mer tid under julen för att helt fokusera på det roliga.

Ett förstklassigt ljudsystem till ditt hem – liksom de rätta öronsnäckorna och hörlurarna från Bose – kan hjälpa mer än du tror när du funderar på hur du ska fira julen i år.

Så här kan du få mer julstämning med produktfamiljen från Bose.

Enklare resor

Reser du för att träffa släkten i jul? Oavsett om du tar flyget, tåget eller bussen behöver du ett sätt att ha det bekvämt under resan. Lyckligtvis är Bose QuietComfort® Earbuds II det perfekta resesällskapet tack vare den justerbara brusreduceringstekniken inuti.

När du skyndar genom flygplatsen till gaten kan du ställa in öronsnäckorna på Aware-läget som filtrerar bort de högsta bakgrundsljuden samtidigt som du ändå hör vad som händer runt omkring dig. När du väl har hittat din plats ombord växlar du till Tyst läge och stänger av omgivande ljud helt – till och med det skrikande barnet i raden framför dig.

Öronsnäckorna ger sex timmars batteritid på en enda laddning och det kompakta laddningsfodralet ger tre extra laddningar och är enkelt att bära med sig. Tillsammans blir det 24 timmar av musik, poddar och ljudlandskap som du kan ta med på resan.

Man på tunnelbanan som ställer in brusreducering genom att trycka två gånger på vänster öronsnäcka på Bose QuietComfort Earbuds II

Få kraft till julruschen

Det krävs mycket för att ordna den perfekta släktträffen, särskilt om ni firar jul hemma hos dig i år. Att förbereda maten, inbjudningar och dekorationer brukar innebära massor av telefonsamtal, ofta medan du samtidigt går i både köpcenter och matbutiker för att få tag på allt på listan.

Den här typen av multitasking är nästan som en sport, och därför finns Bose Sport Earbuds där för att hjälpa dig både på och utanför gymmet. Ja, de är perfekta för träning, men de här trådlösa öronsnäckorna passar också för de mest hektiska rundorna på stan.

Den unika paraplyformade snäckan och den förlängda flexibla vingen håller dem på plats i öronen oavsett hur snabbt du springer för att ta tag i den sista julskinkan, och det praktiska touchgränssnittet ger enkel tillgång till ditt musikbibliotek och inkommande samtal utan att du någonsin behöver ta fram telefonen.

Öronsnäckorna har också upp till fem timmars batteritid per laddning, och det fulladdade fodralet kan ge två fulla laddningar på sammanlagt 10 timmar, så att du har tillräckligt med ström för att klara maratonlånga shoppingturer.

Kvinna med Bose Sport Earbuds i en bil

Återuppliva julens magi

Har din familj en särskild julfilm som ni tittar på varje år? Oavsett hur många gånger ni har sett den kan ni uppleva den på nytt om du väljer att uppgradera underhållningssystemet hemma.

Med Bose Smart Soundbar 900 tar du bioupplevelsen hem till vardagsrummet med nio högtalare i ett skåp på 41 tum. Ljudet kan låta ännu bättre tack vare Dolby Atmos-tekniken inuti som riktar ljudet uppåt för att ge flerriktat ljud. Även om just din julfilm inte har uppdaterats för Dolby Atmos-innehåll än blandar Bose TrueSpace-tekniken fortfarande signalerna för att lägga till ”höjd” och skapa en surroundljudupplevelse.

Bose Smart Soundbar 900 på en konsol till underhållningssystemet
Vänner som tittar på tv

Kom i stämning

Ett ljudsystem från Bose för hemmet kan också liva upp julfirandet under hela dagen. Använd den för trådlös streaming från dina favoritmusiktjänster för att spela jullåtar när ni öppnar presenter och mysiga klassiker under middagen.

Soundbar-högtalare från Bose fungerar också med Amazon Alexa och Google Assistant (där de är tillgängliga), så att du kan pausa musiken, ändra låt eller justera volymen bara med rösten. Ingen fjärrkontroll eller telefon behövs. Soundbar-högtalare från Bose kan även grupperas med andra smarta Bose-högtalare via Wi-Fi®, vilket gör det enkelt att få julstämning i hela hemmet.

Bose Smart Soundbar 600 med fjärrkontroll

Ha kontakt med vänner och familj

Förutom att spela upp dina julfavoriter kan du med SoundLink Flex Bluetooth®-högtalaren ta emot samtal när du är ansluten till telefonen via Bluetooth. Tack vare inbyggda mikrofoner kan familj och vänner höra vad alla i rummet säger högt och tydligt, och högtalarens innovativa omvandlare garanterar bästa möjliga ljud även på ditt håll.

SoundLink Flex Bluetooth-högtalaren på en diskbänk

Fira utomhus

Med Bärbara Bluetooth-högtalare från Bose blir det roligare att fira jul utomhus. Beroende på var ni är kanske ni vill gå ut i trädgården för en avslappnad fotbollsmatch, samlas runt en brasa och njuta av det kyliga vädret eller titta på när barnen bygger en snögubbe – oavsett var ni är finns det en bärbar högtalare för er.

Om ni ska längre bort än trädgården eller uteplatsen kan ni ta med SoundLink Flex som är både lätt och robust nog att den tål att tappas. Den är också vattentät och dammtät och håller musiken i gång även i vått vinterväder. Högtalaren anpassar sig automatiskt till dess riktning för att optimera ljudet, vilket innebär att du kan lägga den på sidan, ställa den upprätt eller till och med hänga upp den utan att kompromissa med ljudkvaliteten.

Om ni vill ta en promenad efter maten kan det passa ännu bättre att ta med SoundLink Micro Bluetooth-högtalaren. Den väger mindre än ett halvt kilo och har en inbyggd rem som kan fästas på en barnvagn eller ryggsäck. Trots den lilla storleken erbjuder SoundLink Micro-högtalaren ett fylligt, balanserat ljud med djup bas, vilket stämmer med det gamla uttrycket: Goda ting kommer i små paket.

SoundLink Micro Bluetooth-högtalare omgiven av glitter
Kvinna som sitter utomhus och lyssnar på en Bose Portable Smart Speaker

Få andra att le

Naturligtvis har produkter från Bose också en plats på julklappslistan, oavsett om det gäller träningsfantasten, den utåtriktade eller den teknikintresserade audiofilen. Här är några sätt att få de du älskar mest att le.

  • Till träningsfantasten: Kompisen eller familjemedlemmen som alltid är på gymmet kommer att uppskatta Bose Sport Earbuds. De är särskilt utformade för att sitta kvar i öronen oavsett hur mycket du hoppar eller svettas.
  • Till resenären: Alla globetrottrar har användning för ett par brusreducerande Bose QuietComfort® Earbuds II. De har bland den bästa brusreduceringen i världen – hörlurarna anpassar sig till öronens form för att optimera prestandan.
  • Till audiofilen: Den nya Bose Music Amplifier är perfekt för alla med ett stort system med ljudutrustning. Den stöder två par passiva högtalare och erbjuder Wi-Fi, Ethernet och Bluetooth-anslutning som gör det möjligt att kombinera alla delar av underhållningssystemet hemma.
  • För filmälskaren: Den nya Bose Smart Soundbar 600 är ett smart komplement till alla hemmabiosystem. Precis som med Smart Soundbar 900 har den uppåtriktade omvandlare som ger en flerriktad ljudupplevelse. Men den är mindre och billigare.
  • För äventyraren: SoundLink Flex-högtalaren är den perfekta följeslagaren för den som alltid vandrar, åker båt och beger sig ut på äventyr. Den här Bluetooth-högtalaren har en imponerande batteritid på 12 timmar och är både vattentät och dammtät. Den flyter dessutom om den skulle ramla ner i vattnet.

Julstämning för alla

Det enda som är bättre än att njuta av julen är när alla kan göra det, och ljudfamiljen från Bose är redo att förstärka det roliga. Ett nytt ljudsystem för ditt hem kan få gamla jultraditioner att låta som nya, föra familj och vänner närmare varandra och ge dig en tillflykt när du behöver ta en paus. När julen är över kanske du undrar hur du någonsin klarade dig utan det.

Vänner som sitter på en klippa vid en sjö

Produkttillgängligheten kan variera mellan olika länder.

RELATERADE PRODUKTER

Relaterade berättelser

Fem sätt de nya QuietComfort® Earbuds II höjer ribban för öronsnäckor
Vad är Dolby Atmos och hur har det radikalt förnyat ljudet?
SoundLink Flex: Kraften bakom den nya djärva färgen