NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Butiker Kundvagn
Bose soundbarhögtalare på en konsol till underhållningssystemet

Så här kan ljud lyfta julstämningen i år

Julen närmar sig och med den även julfirande med familj och vänner. Förutom att handla allas julklappar kanske du också har ansvar för resplaner, middagsmenyer och familjeaktiviteter – utöver alla andra uppgifter.

Faktum är att det kan bli så stressigt att du glömmer av att njuta av ledigheten. En lösning är att börja planera tidigare så att du får mer tid till själva firandet under julen.

Ett förstklassigt ljudsystem till ditt hem – precis som rätt öronsnäckor och hörlurar från Bose – kan hjälpa mer än du tror i årets julfirande.

Så här kan ljud lyfta julstämningen med hjälp av Bose produkter i år.

Enklare resor

Reser du för att träffa släkten i jul? Oavsett om du tar flyget, tåget eller bussen behöver du ett sätt att ha det bekvämt under resan. Lyckligtvis är Bose QuietComfort öronsnäckor II det perfekta resesällskapet tack vare sin justerbara brusreduceringsteknik.

När du skyndar genom flygplatsen kan du ställa in öronsnäckorna på medvetet läge som filtrerar bort de högsta bakgrundsljuden samtidigt som du hör vad som händer runt omkring dig. När du väl har hittat din plats ombord växlar du till tyst läge och stänger ute omgivande ljud helt – till och med det skrikande barnet i raden framför dig.

Öronsnäckorna ger sex timmars batteritid på en enda laddning och det kompakta laddningsfodralet ger tre extra laddningar och är enkelt att bära med sig. Tillsammans blir det 24 timmar av musik, poddar och annat som du kan ta med på resan.

Man på tunnelbanan som ställer in brusreducering genom att trycka två gånger på vänster öronsnäcka på Bose QuietComfort öronsnäckor II

Få kraft till julruschen

Det krävs mycket för att ordna den perfekta släktträffen, särskilt om ni firar jul hemma hos dig i år. Att fixa mat, inbjudningar och julpynt brukar innebära massor av telefonsamtal, ofta medan du befinner dig i ett köpcenter eller i matbutiken för att få tag på allt på listan.

Den här typen av multitasking är nästan som en sport – därför finns Bose öronsnäckor för sport för att hjälpa dig både på och utanför gymmet. Ja, de är perfekta för träning, men de trådlösa öronsnäckorna passar också för en hektisk shoppingrunda på stan.

Den unika paraplyformade snäckan och den flexibla vingen håller dem på plats i öronen, oavsett hur snabbt du springer för att få tag på den sista julskinkan. Det praktiska gränssnittet ger enkel åtkomst till din musik och inkommande samtal utan att du någonsin behöver ta fram telefonen.

Öronsnäckorna ger upp till fem timmars batteritid per laddning och dessutom kan det fulladdade fodralet ge två fulla laddningar på sammanlagt 10 timmar, så att du klarar hela den långa shoppingturen.

Kvinna med Bose öronsnäckor för sport i en bil

Återuppliva julens magi

Har din familj en särskild julfilm som ni tittar på varje år? Upplev den på nytt, oavsett hur många gånger ni har sett den, genom att uppgradera underhållningssystemet hemma.

Med Bose smart soundbarhögtalare 900 tar du bioupplevelsen hem till vardagsrummet med nio högtalare i ett skåp på 41 tum. Ljudet låter ännu bättre tack vare Dolby Atmos-teknik som riktar ljudet uppåt för att ge en flerriktad ljudupplevelse. Även om just din julfilm inte har uppdaterats för Dolby Atmos-innehåll än blandar Bose TrueSpace-tekniken fortfarande signalerna för att ge ljudet ”höjd” och skapa en surroundljudsupplevelse.

Bose smart soundbarhögtalare 900 på en konsol till underhållningssystemet
Vänner som tittar på tv

Kom i stämning

Ett ljudsystem från Bose kan också liva upp julfirandet därhemma. Använd den för trådlös streaming av dina musiktjänster för att spela julmusik när ni öppnar presenter eller mysiga julklassiker under middagen.

Bose soundbarhögtalare fungerar också med Amazon Alexa och Google Assistant (där de är tillgängliga), så att du kan pausa musiken, byta låt eller justera volymen med rösten. Ingen fjärrkontroll — eller telefon — behövs. Bose soundbarhögtalare kan även grupperas med andra smarthögtalare från Bose via Wi-Fi®, vilket gör det enkelt att få julstämning i hela hemmet.

Bose smart soundbarhögtalare 600 med fjärrkontroll

Håll kontakten med vänner och familj

SoundLink Flex Bluetooth®-högtalare kan, förutom att spela upp dina julfavoriter, ta emot samtal när du är ansluten till telefonen via Bluetooth. Familj och vänner kan höra vad alla i rummet säger högt och tydligt tack vare högtalarens inbyggda mikrofoner samtidigt som dess innovativa omvandlare garanterar bästa möjliga ljud även hos er.

SoundLink Flex Bluetooth-högtalare på en diskbänk

Fortsätt julfirandet utomhus

En bärbar Bluetooth-högtalare från Bose gör det roligare att fira jul utomhus. Beroende på var ni firar jul kanske ni vill gå ut i trädgården för att samlas runt en brasa och njuta av det kyliga vädret eller titta på när barnen bygger en snögubbe. Oavsett var ni befinner finns det en bärbar högtalare för just er.

Om ni ska längre bort än trädgården eller uteplatsen kan ni ta med SoundLink Flex som är både lätt och robust nog att den tål att tappas. Dessutom är den både vatten- och dammtät och håller igång musiken även i vått vinterväder. Högtalaren anpassar sig automatiskt till dess riktning för att optimera ljudet, vilket innebär att du kan lägga den på sidan, ställa den upprätt eller till och med hänga upp den utan att kompromissa med ljudkvaliteten.

Om ni vill ta en promenad efter maten kan vår SoundLink Micro Bluetooth-högtalare passa ännu bättre att ta med. Högtalaren väger mindre än ett halvt kilo och har en inbyggd rem som kan fästas på barnvagnen eller en ryggsäck. SoundLink Micro-högtalaren ger ett fylligt, balanserat ljud med djup bas trots den lilla storleken, vilket stämmer med det gamla uttrycket: Goda ting kommer i små paket.

SoundLink Micro Bluetooth-högtalare omgiven av glitter
Kvinna som sitter utomhus och lyssnar på en Bose bärbar smarthögtalare

Få andra att le

Naturligtvis har Bose produkter även en plats på julklappslistan, oavsett om det gäller träningsfantasten eller den teknikintresserade audiofilen. Här är några sätt att få de du älskar mest att le.

  • Till träningsfantasten: Kompisen eller familjemedlemmen som alltid är på gymmet kommer att uppskatta Bose öronsnäckor för sport. De är utformade för att sitta kvar i öronen oavsett hur mycket du hoppar eller svettas.
  • Till resenären: Alla världsresenärer har användning av ett par brusreducerande Bose QuietComfort öronsnäckor II. De har bland den bästa brusreduceringen i världen och dessutom anpassar sig hörlurarna efter öronens form för att optimera prestandan.
  • Till audiofilen: Nya Bose musikförstärkare är perfekt för alla med ett stort ljudsystem. Den stöder två par passiva högtalare och erbjuder Wi-Fi, Ethernet och Bluetooth-anslutning som gör det möjligt att kombinera alla delar av underhållningssystemet hemma.
  • Till filmälskaren: Nya Bose smart soundbarhögtalare 600 är ett komplement till hemmabiosystemet. Den har uppåtriktade omvandlare som ger en flerriktad ljudupplevelse, precis som smart soundbarhögtalare 900. Men den är mindre och billigare.
  • Till äventyraren: SoundLink Flex-högtalaren är den perfekta följeslagaren för den som gillar att vandra, åka båt eller ge sig ut på ett friluftsäventyr. Den här Bluetooth-högtalaren har en imponerande batteritid på 12 timmar och är både vatten- och dammtät. Om den skulle ramla ner i vattnet flyter den dessutom.

Julstämning för alla

Det enda som är bättre än att njuta av julen är när alla kan göra det, och Bose produkter kan lyfta julstämningen för alla. Ett nytt ljudsystem kan få gamla jultraditioner att låta som nya, föra familj och vänner närmare varandra och ge dig en tillflykt när du behöver ta en paus. När julen är över kanske du undrar hur du någonsin klarade dig utan dem.

Vänner som sitter på en klippa vid en sjö

Produkttillgängligheten kan variera mellan olika länder.

RELATERADE PRODUKTER

Relaterade berättelser

Fem sätt de nya QuietComfort® öronsnäckor II höjer ribban för öronsnäckor
Vad är Dolby Atmos och hur har det radikalt förnyat ljudet?
SoundLink Flex: Kraften bakom den nya djärva färgen