NYE PRODUKTER ER HER! SJEKK DEM UT.
Kvinna med Bose QuietComfort öronsnäckor II

Brusreducering ger dig lugn och ro i julruschen

Under julledigheten är det meningen att vi ska kunna vila och koppla av med familjen, men i praktiken blir det ofta kaotiskt. Alla försöker hinna med sina att göra-listor, så hemmet förvandlas till händelsernas centrum – presenter måste köpas, julpynt måste hängas upp, rum måste städas, gäster måste välkomnas, barnen måste underhållas och julglöggen måste kokas.

Ge dig själv några lugna stunder med brusreducering mitt i julruschen. Med den här tekniken klarar du av familjesammankomsterna och håller julstämningen intakt under den trevligaste tiden på året.

En kvinna som använder åtgärdsknappen på sina QuietComfort 45-hörlurar och en kvinna som bär Bose QuietComfort öronsnäckor

Vad gör brusreducerande hörlurar?

Aktiv brusreducering fungerar genom att övervaka ljudet omkring dig och skicka en signal med motsatt frekvens som ”reducerar” ljudet. Fördelen med brusreducerande hörlurar kommer från tystnaden som signalen skapar, vilket gör att dina medier hörs tydligare än någonsin under bullriga förhållanden – även om du normalt knappt skulle höra dina tankar. Precis den tillflykt du kan behöva för att hålla julstämningen intakt.

Koppla av medan du reser

Brusreducering fyller en viktig funktion när du reser. Tekniken var ursprungligen tänkt för piloter och det första äkta paret brusreducerande hörlurar kom till när Bose grundare Amar Bose hade en dålig ljudupplevelse under en flygning – och bestämde sig för att hitta en lösning.

Med tanke på hur intensiva resorna kan vara under julen kan ett par Bose QuietComfort® öronsnäckor II bli din bästa resekompis. Högljudda högtalare? Tjutande tåg? Skrikande barn? Allt hör till det förflutna. Det enda som återstår är du och ditt ljudlandskap. Dessutom är hörlurarna kompakta, lätta att ta med i bagaget och har 24 timmars batteritid.

En man som bär Bose QuietComfort öronsnäckor II utomhus och en man som tar ut en av sina Bose QuietComfort öronsnäckor II ur sitt laddningsfodral
En kvinna som använder pekkontrollerna på Bose QuietComfort öronsnäckor utomhus och en kvinna som lägger laddningsfodralet till sina QuietComfort öronsnäckor i fickan

Behagligare julhandel

Oavsett om du handlar i city eller i ett köpcentrum kan du vara säker på en sak – trafik, vare sig det handlar om fotgängare eller bilar. Butikerna pryds med reklamskyltar för att locka stora, högljudda folkmassor och julmusik spelas så att det räcker för hela året.

När du möts av denna ljudvåg sätter du på dig de brusreducerande hörlurarna och väljer ett eget soundtrack för dagen. Hörlurarna håller kaoset i schack så att du kan fokusera på din att göra-lista. Om du eliminerar de externa ljuden känner du dig lugnare. Till och med den långa kön i kassan kan bli ett nöje. Njut av ett stilla ögonblick med din favoritmusik eller en ljudbok, trots den högljudda omgivningen.

Skapa dig en tillflykt

Under julen blir det ofta full fart i huset när barnen är lediga från skolan, vänner och familj kommer på besök, och grannar och kollegor kommer förbi med ytterligare en Aladdinask. När det händer så mycket är det lätt att känna sig överstimulerad.

Sätt på dig ett par Bose brusreducerande hörlurar 700 och känn lugnet skölja över dig. Tiden saktar ned och allt omgivande brus, såsom det skramlande elementet och den högljudda diskmaskinen, tonar bort. I det här tysta rummet har du nära till fullkomlig sinnesro.

En kvinna som bär Bose brusreducerande hörlurar 700 utomhus och Bose brusreducerande hörlurar 700 på ett bord
En kvinna som bär Bose QuietComfort öronsnäckor II och en man som bär QuietComfort 45 hörlurar medan han arbetar

Håll kontakten med nära och kära

De som inte har möjlighet att fysiskt fira jul med vänner och familj kan alltid hålla kontakten med ett videosamtal.

Julen består ofta av sammankomster med mycket människor och mycket höga ljud. Mikrofonsystemen i Bose brusreducerande hörlurar och öronsnäckor är utformade för dessa miljöer och situationer.

Sex mikrofoner reducerar allt omgivande ljud, så att du kan höra den som ringer bättre, medan fyra mikrofoner dämpar ljudet runt omkring dig för att säkerställa att de kan höra dig tydligt – även mitt i ett trångt rum. Dessutom gör den senaste Bluetooth-tekniken och de externa pekkontrollerna det enkelt att växla mellan musik och samtal utan att du behöver ta fram din telefon.

Hitta lugn och glädje

Brusreducerande hörlurar och öronsnäckor är en fantastisk julklapp. Inte minst till dig själv eftersom de kan dämpa – om inte eliminera – stressfaktorerna som lätt kan göra en irriterad. Brusreducerande hörlurar kan också ge dig det utrymme du behöver för att hitta lugnet och din kärlek till julen.

En man som bär Bose QuietComfort öronsnäckor 45 utomhus och QuietComfort öronsnäckor II på ett bord

Produkttillgängligheten kan variera mellan olika länder.

RELATERADE PRODUKTER

Relaterade berättelser

Fem sätt de nya QuietComfort® öronsnäckor II höjer ribban för öronsnäckor
Så här styr du trådlösa Bose-öronsnäckor: Svep och tryck
Hur personliga öronsnäckor ger dig bästa tänkbara ljud och passform