Kvinna med Bose QuietComfort Earbuds II

Brusreducering ger dig lugn och ro mitt i julcirkusen

Under julledigheten är det meningen att vi ska kunna vila och koppla av med familjen, men i praktiken blir det ofta kaotiskt istället. Alla försöker hinna med sina att göra-listor, så hemmet förvandlas till händelsernas centrum – presenter måste köpas, julpynt måste hängas upp, rum måste städas, gäster måste välkomnas, du måste hålla koll på barnen och julglöggen måste göras.

Ge dig själv några lugna stunder med brusreducering mitt i julcirkusen . Med den här tekniken klarar du av både familjesammankomster och håller julstämningen intakt under den trevligaste tiden på året.

En kvinna som använder åtgärdsknappen på QuietComfort 45-hörlurarna och en kvinna som bär Bose QuietComfort Earbuds

Vad gör brusreducerande hörlurar?

Aktiv brusreducering fungerar genom att ljudet omkring dig övervakas och en signal på den motsatta frekvensen skickas som ”reducerar” signalen. Fördelarna med brusreducerande hörlurar kommer från tystnaden som den här frekvensen skapar, vilket gör att dina medier hörs tydligare än någonsin under bullriga förhållanden – även om du normalt knappt skulle höra dina tankar. Under julen kan det vara precis den tillflykt du behöver för att hålla julstämningen intakt.

Koppla av medan du reser

Brusreducering är viktigt när du reser. Tekniken var ursprungligen tänkt för piloter, och det första äkta paret brusreducerande hörlurar blev verklighet när Boses grundare Amar Bose hade en dålig ljudupplevelse under en flygning – och bestämde sig för att hitta ett lösning.

Med tanke på hur intensiva resorna kan vara under julen kan ett par Bose QuietComfort® Earbuds II bli din bästa resekompis. Surrande högtalare? Tjutande tåg? Skrikande barn? Hör till det förflutna. Det enda som återstår är du och ditt ljudlandskap. Dessutom är de kompakta, lätta att ta med i bagaget och fullpackade med 24 timmars kraft.

En man som bär Bose QuietComfort Earbuds II utomhus och en man som tar ut en av Bose QuietComfort Earbuds II ur laddningsfodralet
En kvinna som använder pekkontrollerna på Bose QuietComfort Earbuds utomhus och en kvinna som lägger QuietComfort Earbuds i fickan

Behagligare julhandel

Oavsett om du handlar i centrum eller i ett köpcentrum i förorten kan du vara säker på en sak – trafik, vare sig det handlar om fotgängare eller bilar. Butikerna pryds med reklamskyltar för att locka stora, högljudda folkmassor och julmusik spelas så att det räcker för hela året, minst.

När du möts av en ljudvåg sätter du på dig de brusreducerande hörlurarna och väljer ett eget soundtrack för dagen. Hörlurarna håller kaoset i schack så att du kan fokusera på uppgiften som du håller på med. Om du eliminerar den externa ljudstimuleringen känner du dig lugnare och du kanske till och med kan göra den långa kön i kassan till ett nöje. Trots den högljudda omgivningen kan du njuta av ett tyst ögonblick med din favoritmusik eller en ljudbok.

Skapa dig en tillflykt

Under julen blir det ofta fullt i huset när barnen är lediga från skolan, vänner och familj tar flyget och kommer på besök, och grannar och kollegor kommer förbi med ytterligare en fruktkaka. När det händer så mycket är det lätt att känna sig överstimulerad.

Sätt på dig ett par Bose Noise Cancelling Headphones 700 och känn dig lugn direkt. Tiden saktar ned och allt omgivande brus tonar bort, t.ex. det skramlande elementet och den högljudda diskmaskinen. I det här tysta rummet har du nära till fullkomlig sinnesro.

En kvinna som bär Bose Noise Cancelling Headphones 700 utomhus och Bose Noise Cancelling Headphones 700 på ett bord
En kvinna som bär Bose QuietComfort Earbuds II och en man som bär QuietComfort 45-hörlurar medan de arbetar

Håll kontakten med nära och kära

De som inte har möjlighet att fysiskt fira jul med vänner och familj kan ansluta till dem digitalt via videosamtal.

Julen innebär ofta sammankomster med massor av människor och en hel del höga ljud. Mikrofonsystemen i våra brusreducerande hörlurar och öronsnäckor är utformade för dessa miljöer och situationer.

Sex mikrofoner reducerar allt omgivande ljud, så att du kan höra uppringaren bättre, medan fyra dämpar ljudstörningar runt omkring dig för att säkerställa att den som ringer kan höra dig tydligt – även mitt i ett trångt, bullrigt rum. Dessutom gör den senaste Bluetooth-tekniken och de externa pekkontrollerna det enkelt att växla mellan musik och samtal utan att du behöver gräva efter enheten.

Hitta lugn och glädje

Brusreducerande hörlurar och öronsnäckor är en fantastisk julklapp. Inte minst till dig själv eftersom de kan dämpa – om inte eliminera – stressfaktorerna som gör dig irriterad. Fördelarna med brusreducerande hörlurar kan också ge dig det utrymme du behöver för att hitta lugnet och älska julen.

En man som bär Bose QuietComfort Earbuds 45-hörlurar utomhus och QuietComfort Earbuds II på ett bord

Produkttillgängligheten kan variera mellan olika länder.

RELATERADE PRODUKTER

Relaterade berättelser

Fem sätt de nya QuietComfort® Earbuds II höjer ribban för öronsnäckor
Så här styr du trådlösa Bose-öronsnäckor: Svep och tryck
Hur personliga öronsnäckor ger dig det bästa ljudet och passformen