Gratis frakt om du beställer idag.
 

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

BESATTA AV ATT BLI BÄTTRE

Att nå toppen är en sak. Att ligga kvar i topp är en annan. Mercedes-AMG Petronas Motorsport och Bose brinner för innovation. Båda strävar outtröttligt efter att bli bättre och att alltid ligga steget före konkurrenterna. Ta reda på hur Lewis Hamilton, Valtteri Bottas och hela teamet tänjer på gränserna.

Nöj dig aldrig. Sträva alltid efter att bli bättre.

De har inte vunnit Constructors’ Championships fyra år i rad av en slump. Mercedes AMG-Petronas Motorsport är ett av bara fyra lag som någonsin har gjort det i World Championships historia. Den typen av ihållande framgång kräver ett team av förstklassiga tekniker som aldrig tröttnar på att hitta nya och bättre sätt – som granskar varenda liten detalj för att alltid ligga i framkant. Boses ingenjörer har samma tillvägagångssätt när de bygger och utvecklar högtalare och hörlurar av världsklass. Ta en närmare titt på det förstklassiga och våghalsiga racingteamets medlemmar som alltid försöker tänja på gränserna.

NÄRMARE MUSIKEN. OCH MÅLET.
Lewis Hamilton

21 destinationer. 5 kontinenter. 9 månader av tävlingar. Det är tufft att ständigt vara på resande fot när det är F1-säsong. Därför tar Lewis alltid med sig sina QC35 II hörlurar. De har den banbrytande brusreduceringen som den världsledande föraren behöver för att orka med alla flyg mellan London och Melbourne.

UTMANAR PÅ BANAN. OCH UTANFÖR.
Valtteri Bottas

Det krävs styrka och uthållighet för att behålla kontrollen i höghastighetskurvorna som kommer upp i krafter på 5G. För att förbereda sig fysiskt och psykiskt använder Valtteri SoundSport Free-hörlurar. De är helt trådlösa, vilket gör att han kan röra sig helt fritt och utmana sig till det yttersta – både på gymmet och på banan.

GER INSPIRATION
Mercedes-AMG Petronas Motorsport

Teamet lägger otaliga timmar på att förbereda sig inför varje lopp. Våra högtalare och hörlurar håller dem laddade och fokuserade. Boses innovationer – som SoundLink Revolve+ Bluetooth®-högtalaren med 360°-ljud – inspirerar de förstklassiga teknikerna och mekanikerna som jobbar på de högklassiga bilarna att bli bättre.

SPECIALERBJUDANDE

FÖLJ TEAMET

#TeamBose

Här kan du lära känna #TeamBose. Titta in med jämna mellanrum för att se vad Lewis, Valtteri och resten av Mercedes-AMG Petronas Motorsport-team gör före och efter loppet.