Gratis frakt om du beställer idag.
 

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

BANBRYTANDE INNOVATION

Mercedes-AMG Petronas Motorsport och Bose är besatta av prestanda och tar ständigt fram nya innovationer för att hålla sig kvar på toppen. Ta reda på hur Lewis Hamilton, Valtteri Bottas och hela teamet tänjer på gränserna.

Alltid framåt. Alltid bättre.

För att ligga steget före konkurrenterna i VM krävs ständiga innovationer. Både Bose- och Mercedes-AMG Petronas Motorsport-teknikerna har fria händer att följa nya idéer, eftersom framgång kräver engagemang och förmågan att lösa problem. Teamen är besatta av prestanda och är stolta över precisionen i sin teknik.

Oavsett om de tränar inför en ny säsong, fokuserar på strategi eller finjusterar bilarna i sista minuten förlitar sig både förarna och teamet på att Bose levererar samma nivå av prestanda och innovation. Ta en närmare titt på personerna som ingår i detta förstklassiga racingteam, som hela tiden tänjer på gränserna.

ENASTÅENDE TEKNIK
Silverpilarna

Det krävs mer än bara en förare. Det är ett helt team med tekniker som ständigt arbetar på att förbättra en redan fantastisk maskin. De kunde efter en oerhört framgångsrik säsong 2015 ha vilat på sina lagrar. I stället gick de tillbaka till planeringsstadiet för att ta fram nya omfattande innovationer. Denna drivkraft och passion gav återigen förträffliga resultat under 2016 då teamet vann Constructors’ Championship för tredje året i rad.

När Silverpilarna tillbringar 18 timmar om dagen på fabriken är det musiken som håller dem igång med full fokus. Bose har samma passion inom teknisk innovation och inspirerar till samma höga nivå med sina produkter. Musik för var som helst i fabriken, var som helst i hemmet, vart du än beger dig.

> SHOPPA TRÅDLÖSA HÖGTALARE

SLUTA ALDRIG UTMANA. SLUTA ALDRIG VINNA.
Lewis Hamilton

”Jag har inte vunnit VM tre gånger för att jag haft tur.” Lewis Hamilton fyllde 32 år tidigare i år och har redan nått toppen inom Formula One™. Allt började med passion – han körde radiostyrda bilar vid 5 års ålder, vann en kartingtävling vid 13 och vann sitt första F1-VM vid 23 års ålder.

Hur bär han sig åt? Genom att alltid utmana sportens normer. Han sätter sig in i alla detaljer och föreställer sig varenda kurva i ett kommande lopp. Med QC35-hörlurar kan han fokusera med fullständig precision. Han sätter på dem, går in i zonen och stannar där. På tävlingsdagen har han hela banan i huvudet. Och sedan skapar han historia.

ETT MÅSTE FÖR FOKUS
QuietComfort 35-hörlurar

DET SITTER I DETALJERNA
Nico Rosberg

”Vi måste hitta 1,5 sekunder.” Nico Rosberg vet att det är det lilla som kan göra skillnaden mellan vinst och förlust i Formula One™, i synnerhet som han förlorade mästerskapet 2015 med en hårsmån. Så han är petig med detaljerna och han tillägnar outtröttligen hela sin tillvaro åt racing. 2016 fick han lön för mödan och vann med nöd och näppe sin första Driver’s Championship.

Vinsten tog en dramatisk vändning när han i samma veva meddelade att han helt oväntat skulle dra sig tillbaka med flaggan i topp. I januari 2017 skrev dock Valtteri Bottas på för Mercedes-AMG Petronas Motorsport som Nicos ersättare. Med en ny bil, nya tekniker och en ny välrenommerad lagkamrat är Bottas värd att hålla utkik efter under mästerskapen 2017.

ETT MÅSTE FÖR TRÄNING
SoundSport trådlösa hörlurar