Gratis frakt om du beställer idag.
 

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

BANBRYTANDE INNOVATION

Mercedes-AMG Petronas Motorsport och Bose är besatta av prestanda och tar ständigt fram nya innovationer för att hålla sig kvar på toppen. Ta reda på hur Lewis Hamilton, Valtteri Bottas och hela teamet tänjer på gränserna.

Alltid framåt. Alltid bättre.

För att ligga steget före konkurrenterna i VM krävs ständiga innovationer. Det är därför både Bose och Mercedes-AMG Petronas Motorsport-teknikerna har fått fria händer att komma på nya idéer. Teamen är besatta av prestanda och de är stolta över sin precisionsteknik. Ta en närmare titt på medlemmarna i detta förstklassiga och våghalsiga racingteam.

UPPLEV VARJE RAFFLANDE DETALJ
Lewis Hamilton

Lewis lever för spänningen, på racingbanan och i vardagen. Han kan inte släppa spänningen ens när han är hemma. Så han litar på att soundbarhögtalaren SoundTouch 300 ger honom den spänning han behöver. Den ger inspirerad upprymdhet i varje rafflande detalj.

ETT MÅSTE FÖR UNDERHÅLLNING
SoundTouch 300 soundbarhögtalare

BEHÅLL FOKUS. RÄDS INGET.
Valtteri Bottas

Valtteri Bottas är framstående inom F1. Med sin välrenommerade lagkamrat och framgångsrika bil har han fullkomligen kastats in i rampljuset. Han låter sig inte stoppas av påfrestningarna och förväntningarna – han litar på att QC35-hörlurarna håller honom fokuserad.

NÖDVÄNDIGT FOKUS
QuietComfort 35 hörlurar

ENASTÅENDE TEKNIK
Silverpilarna

När Silverpilarna tillbringar dagen på fabriken är det musiken som håller dem igång och fokuserade. Bose när samma passion för sina egna innovationer och inspirerar världsledande tekniker som konstruerar förstklassiga bilar.

NÖDVÄNDIGT FOKUS
Trådlösa högtalare

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

TA EN NÄRMARE TITT

DELA MED OSS

#TeamBose

Här samlas både förare och fans. Vi lägger upp deras bilder från tävlingar och banor som de besöker på sina resor. Tagga dina F1-bilder med #TeamBose – kanske får du se dem här!