UPPTÄCK VÄRLDENS BÄSTA BRUSREDUCERING: QUIETCOMFORT® EARBUDS II MED EN 90 DAGARS RISKFRI PROVPERIOD. MER INFORMATION
Lewis Hamilton sitter i sin racerbil

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

BESATTA AV ATT BLI BÄTTRE

Att nå toppen är en sak. Att ligga kvar i topp är en annan. Mercedes-AMG Petronas Motorsport och Bose brinner för innovation. Båda strävar outtröttligt efter att bli bättre och att alltid ligga steget före konkurrenterna. Ta reda på hur Lewis Hamilton, Valtteri Bottas och hela teamet tänjer på gränserna.

Nöj dig aldrig. Sträva alltid efter att bli bättre.

De har inte vunnit Constructors Championships sex år i rad av en slump. Mercedes-AMG Petronas Formula One Team är bara det andra teamet att göra det i världsmästerskapens historia, och de är nära att sätta ett nytt rekord under säsongen 2020.  Den typen av varaktig framgång kräver ett elitteam av ingenjörer som strävar efter ständig innovation – med fokus på varje liten detalj för att få fördel. Boses ingenjörer har samma tillvägagångssätt när de bygger och utvecklar högtalare och hörlurar av världsklass. Ta en närmare titt på det förstklassiga och våghalsiga racingteamets medlemmar som alltid försöker tänja på gränserna.

Officiell teampartner. AMG Petronas Motorsports logotyp

LEWIS OCH VÅRA NYA BOSE NOISE CANCELLING HEADPHONES 700

EN RÖSTASSISTENT SOM LÅTER PRECIS SOM LEWIS?

Vi hittade på det där.

Dessa superfans på Mercedes-AMG Petronas Formula One Team trodde att de hade chansen att testa "Lewis Hamilton Voice Assistant" på Bose Headphones 700, men det blir känsligt när de ställs öga mot öga mot självaste Lewis Hamilton.

Lewis Hamilton med Bose Noise Cancelling Headphones 700

NÄRMARE MUSIKEN. OCH MÅLET.
Lewis Hamilton

21 destinationer. 5 kontinenter. 9 månader av tävlingar. Det är tufft att ständigt vara på resande fot när det är F1-säsong. Därför tar Lewis alltid med sig sina Bose Headphones 700. De ger den oöverträffade mikrofonupptagningen och 11 nivåer av brusreducering som den här förstklassiga föraren behöver för att ta sig igenom flyg från London till Singapore, och för att få kontakt med vänner och familj hemma.

Valtteri Bottas med trådlösa SoundSport Free-hörlurar

UTMANAR PÅ BANAN. OCH UTANFÖR.
Valtteri Bottas

Det krävs styrka och uthållighet för att behålla kontrollen i höghastighetskurvorna som kommer upp i krafter på 5G. För att förbereda sig fysiskt och psykiskt använder Valtteri SoundSport Free-hörlurar. De är helt trådlösa, vilket gör att han kan röra sig helt fritt och utmana sig till det yttersta – både på gymmet och på banan.

Tekniker och mekaniker på Mercedes-AMG Petronas Motorsport

GER INSPIRATION
Mercedes-AMG Petronas Motorsport

Teamet lägger otaliga timmar på att förbereda sig inför varje lopp. Våra högtalare och hörlurar håller dem laddade och fokuserade. Bose-innovationer – som vår bärbara smarta högtalare – inspirerar de här teknikerna och mekanikerna i världsklass att ge allt, oavsett om det sker på fabriken eller i depån.

FÖLJ TEAMET

#TeamBose

Här kan du lära känna #TeamBose. Titta in med jämna mellanrum för att se vad Lewis, Valtteri och resten av Mercedes-AMG Petronas Formula One-teamet gör före och efter loppet.

sv