Fri frakt på beställningar över SEK 999.
 

MERCEDES AMG PETRONAS FORMULA ONE™-TEAMET + BOSE

BANBRYTANDE INNOVATION

MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™-teamet och Bose är besatta av prestanda och tar ständigt fram nya innovationer för att hålla sig kvar på toppen. Ta reda på hur Lewis Hamilton, Nico Rosberg och hela teamet aldrig slutar tänja på sportens gränser.

Alltid framåt. Alltid bättre.

För att ligga steget före konkurrenterna i VM krävs ständiga innovationer. Både Bose och MERCEDES AMG PETRONAS-teknikerna är fria att följa nya idéer, för framgång avgörs av engagemang och förmåga att lösa problem. Teamen är besatta av prestanda och är stolta över precisionen i sin teknik.

Oavsett om de tränar för en offensiv i slutet av säsongen, fokuserar på strategi eller finjusterar bilarna i sista minuten förlitar sig förarna och teamet på samma nivå av prestanda och innovation från Bose. Ta en närmare titt på personerna som ingår i det toppklassiga racingteamet, som hela tiden tänjer på gränserna för sporten.

ENASTÅENDE TEKNIK

SILVERPILARNA

Det krävs mer än bara en förare. Det är ett helt team med tekniker som ständigt arbetar på att förbättra en redan fantastisk maskin. De kunde ha vilat på sina lagrar efter en oerhört framgångsrik säsong 2015. I stället gick de tillbaka till planeringsstadiet för att ta fram innovationer på vartenda område. Som att förnya fjädringen eller höja skyddsområdet kring föraren. Den sortens driv och passion för att bli bäst genomsyrar hela deras kultur och det betalar sig 2016 när de fortsätter med sina historiska vinster.

När Silverpilarna tillbringar 18 timmar om dagen på fabriken är det musiken som håller dem igång med full fokus. Bose har samma passion inom teknisk innovation och inspirerar till samma höga nivå med sina produkter.

Musik för var som helst i fabriken, var som helst i hemmet, vart du än beger dig.


> SHOPPA TRÅDLÖSA HÖGTALARE

SLUTA ALDRIG UTMANA. SLUTA ALDRIG VINNA.

Lewis Hamilton

”Jag har inte vunnit VM tre gånger för att jag haft tur.” Bara 31 år gammal har Lewis Hamilton redan nått toppen inom Formula One™. Allt började med passion – han körde radiostyrda bilar vid 5 års ålder, vann en kartingtävling vid 13 och vann sitt första F1-VM vid 23.

Hur har han lyckats? Genom att alltid utmana sportens normer. Han sätter sig in i alla detaljer och föreställer sig varenda kurva i ett kommande lopp. Med QC35-hörlurar kan han fokusera med fullständig precision. Han sätter på dem, går in i zonen och stannar där. På tävlingsdagen har han hela banan i huvudet. Och sedan skapar han historia.

ETT MÅSTE FÖR FOKUS

QuietComfort 35-hörlurar

DET SITTER I DETALJERNA

Nico Rosberg


”Vi måste hitta 1,5 sekunder”. Det är skillnaden mellan att vinna och förlora i Formula One™. Nico Rosberg vet hur viktigt det kan vara med precision. Och under stekheta Singapore GP kan förarna bli av med upp till 5 kg i ett enda lopp. Så för att behålla precisionen justerar Nico sin träning från uthållighet till muskelbygge.

För sina tuffa träningspass behöver han ett par hörlurar med samma nivå av innovation. SoundSport trådlösa hörlurar uppfyller kraven perfekt, med en oöverträffad kombination av komfort och stabilitet. De är dessutom svett- och vädertåliga så att han kan använda dem även under riktigt tuffa pass.

Hur gick det då på Singapore GP? Han vann med 0,488 sekunder.

ETT MÅSTE FÖR TRÄNING

SoundSport trådlösa hörlurar