Gratis frakt om du beställer idag.
 

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

BESATTA AV ATT BLI BÄTTRE

Att nå toppen är en sak. Att ligga kvar i topp är en annan. Mercedes-AMG Petronas Motorsport och Bose brinner för innovation. Båda strävar outtröttligt efter att bli bättre och att alltid ligga steget före konkurrenterna. Ta reda på hur Lewis Hamilton, Valtteri Bottas och hela teamet tänjer på gränserna.

Alltid framåt. Alltid bättre.

Att alltid ligga steget före konkurrenterna i VM kräver ständiga innovationer. Det är därför både Bose och Mercedes-AMG Petronas Motorsport-teknikerna har fått fria händer att komma på nya idéer. Båda teamen är besatta av prestanda och de är stolta över sin precisionsteknik. Ta en närmare titt på medlemmarna i detta förstklassiga och våghalsiga racingteam.

UPPLEV VARJE RAFFLANDE DETALJ
Lewis Hamilton

Lewis lever för att smaka segerns sötma. Han har tack vare sin drivkraft vunnit F1-VM fyra gånger. Och han vill inte att drivkraften ska mattas av mellan loppen. Lewis litar därför på att soundbarhögtalaren SoundTouch 300 ger honom den spänning han behöver. Den ger inspirerad upprymdhet i varje rafflande detalj.

ETT MÅSTE FÖR UNDERHÅLLNING
SoundTouch 300 soundbarhögtalare

BEHÅLL FOKUS. RÄDS INGET.
Valtteri Bottas

Förra året tog Valtteri Bottas steget upp på F1:s största scen med Mercedes-AMG Petronas Motorsport, och han gjorde ingen besviken. Trycket och förväntningarna har emellertid inte mattats av inför hans andra säsong med teamet, snarare tvärtom. Valtteri förlitar sig på att hans QC35 II-hörlurar ska hålla honom fokuserad.

NÖDVÄNDIGT FOKUS
QuietComfort 35 II hörlurar

ENASTÅENDE TEKNIK
Mercedes-AMG Petronas Motorsport

Under en heldag på fabriken är det musiken som håller teamet igång och fokuserade. Bose när samma passion för sina egna innovationer och inspirerar världsledande tekniker som konstruerar förstklassiga bilar.

ETT MÅSTE FÖR INSPIRATION
SoundTouch 10 trådlös högtalare

MERCEDES-AMG PETRONAS MOTORSPORT + BOSE

TA EN NÄRMARE TITT