90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

HITTA DEN PERFEKTA JULKLAPPEN

Hitta något som är genomtänkt, personligt och minnesvärt – snabbt!

Det är meningen att julen ska vara lugn och glädjefylld. Men för många är den här tiden på året inte så festlig – den är stressig. Att hitta de bästa julklapparna till alla på listan är ett av de största skälen till det.

Du har förmodligen upplevt det själv. Du har letat igenom butikshyllor i jakten på det perfekta beviset på hur mycket du uppskattar ditt syskon, din make eller maka eller din favoritkusin. Du har ägnat flera timmar åt att göra samma sak på nätet och klickat frenetiskt. Men det har trots allt inte gett något resultat och till slut sitter du ändå och gissar vad dina nära och kära önskar sig.

Så vad är den perfekta julklappen? Tre saker att tänka på: Är det genomtänkt (visar att du tog dig tid att hitta rätt gåva, inte bara den snabbaste eller billigaste) och personligt (tilltalar mottagarens specifika intressen) och dessutom minnesvärt (lämnar ett bestående intryck)?

Det är minst sagt knepigt att uppfylla alla tre kriterier.

Här är några julklappstips

Bose Noise Cancelling Headphones 700

Till teknikälskaren

Vad ger du bort i present: Bose Noise Cancelling Headphones 700

Varför det uppskattas: Teknikälskare gillar bra prylar. Det räcker inte med att köpa en högteknologisk och cool present – den måste vara lika funktionell som futuristisk. Det gör Bose Noise Cancelling Headphones 700 till ett utmärkt val. De är fullmatade med avancerade funktioner som är verkligt banbrytande, men även superpraktiska. De har till exempel Google Assistent och Amazon Alexa inbyggda så att hörlurarna blir en röstassistent. De har även flera nivåer för brusreducering och flera mikrofoner för tydliga samtal. Du kan vara lugn när du köper dem, din teknikälskare kommer att älska dem – och älska dig för den perfekta julklappen.

Till värden eller värdinnan

Vad ger du bort i present: Bose Portable Smart Speaker

Varför det uppskattas: Om det finns något de som älskar att roa sig vill ha, så är det möjligheten att ta festen med sig – vart de än går. Det är därför Bose Portable Smart Speaker är så fantastisk: Det är en mångsidig trådlös högtalare som kan anslutas till ditt musikbibliotek via Wi-Fi® när du är hemma och med Bluetooth® när du är borta. Den är lätt nog att ta med till stranden, trädgården eller parken, och tillräckligt kraftfull för att bli mittpunkten på en improviserad limbotävling. Den är dessutom vattentät och har upp till 12 timmars batteritid, vilket innebär att den är redo för fest när som helst, var som helst – precis som den nya ägaren.

Bose Portable Smart Speaker
SoundSport Free trådlösa hörlurar på glitter
SoundSport Free trådlösa hörlurar

Till träningsfantasten

Vad ger du bort i present: SoundSport Free trådlösa hörlurar

Varför det uppskattas: Både helgtränare och halvprofessionella idrottare vinner på att ha produkter som klarar den tuffa fysiska träningen. De trådlösa SoundSport-hörlurarna är utformade för aktiva användare som vill springa, hoppa och svettas utan att missa en takt i musiken tack vare StayHear+ Sport-öronsnäckorna som sitter bekvämt på plats under hela passet. Hörlurarna har fem timmars laddning för långa träningspass och ett fodral som kan ge ytterligare två fulla laddningar (perfekt för heldagsvandringar eller långdistansträning). Eftersom de är vattenavstötande kan mottagaren till och med ha dem på sig i regnet, för vädret ska aldrig stå i vägen för träningen.

Bose Frames Rondo på glitter med pynt

Till den modeintresserade

Vad ger du bort i present: Bose Frames solglasögon med musik

Varför det uppskattas: Du vet att den modeintresserade på din julklappslista vill ha något trendigt. Istället för en vanlig handväska, halsduk eller mössa kan du ge den stilmedvetna vännen en accessoar i form av ett par revolutionerande Bose Frames solglasögon med musik. De här solglasögonen är en elegant kombination av mode och funktion. De ser ut som ett par snygga (fyrkantiga eller runda) solglasögon på utsidan, men inuti finns Bose-elektronik i miniformat som ger ett uppslukande ljud till den person som bär dem samtidigt som de är nästan tysta för andra runtomkring. De ger både high fidelity-ljud och hög modegrad – och mottagaren blir garanterat både glad och stilig.

Bose Frames Alto
Bose Soundbar 500

Till underhållningsfantasten

Vad ger du bort i present: Bose Soundbar 500

Varför det uppskattas: Du kommer att hitta den här popkulturskonsumerande personen hemma på lördagskvällarna, i färd med att streama den senaste storfilmen, lyssna på favoritbandet på orimligt hög volym eller spela TV-spel med en armé av virtuella vänner. Underhållningsfantasten är en finsmakare inom digitala medier som vill ha ett förstklassigt ljudsystem utan att det tar över hela rummet. Bose Soundbar 500 har ett tunt format, som gör att den passar perfekt under TV:n. Det är den tunnaste soundbarhögtalaren från Bose hittills, men du tänker inte på det tack vare den patenterade tekniken som optimerar ljudnivån och ljudkvaliteten i alla rum i hemmet. Dessutom kan du styra den med Bose Music-appen som låter användarna ansluta till sina egna musikbibliotek och favoritstreamingtjänster. Passar alla underhållningsentusiaster på din lista.

Gåvor som gör varje hem komplett

Har du ännu fler personer att köpa till? Kolla in fler julklappsguider från Bose om du vill ha fler shoppingtips. Även om det finns många olika slags människor i världen, uppskattar alla att få djupt, klart och verklighetstroget ljud.

sv